Doporučujeme

Zážitková vycházka za jedlým býlím a květy na talíři
Výprava za poznáním našich lokálních superpotravin. Tentokrát : kratší vycházka + společné vaření + hodování. Proč zařadit do své kuchyně divoké plevele? Jsou plné jarní síly a mají obrovský tah na život. Delikátní chuť. Užijeme si plevelové menu.

Praxe ve 20leté jedlé přírodní zahradě s permakulturními prvky
Principy permakultury a přírodních zahrad v praxi - zúrodňování půdy, rostlinná patra, multifunkční rostliny, jam čínský, podsazování dřevin... Komentovaná prohlídka přírodní zahrady se zaměřením na jedlé trvalky a méně známé plodící keře.

Osobní produktivita
Máte pocit, že nestíháte to podstatné? Dny vám protékají mezi prsty, úkoly se hromadí a soustředění se vytrácí? Jak najít čas na to nejdůležitější a zároveň mít dost energie nejen v práci, ale i v životě?

Etiketa u stolu
Zážitková večeře pro dospělé v Praze nebo v Brně. Získejte neochvějnou jistotu při setkání s cizími lidmi. Naplňte své blízké hrdostí, jak zvládáte své chování u stolu...

Zážitková vycházka za jedlým býlím a květy na talíři
Výprava za poznáním našich lokálních superpotravin. Tentokrát : kratší vycházka + společné vaření + hodování. Proč zařadit do své kuchyně divoké plevele? Jsou plné jarní síly a mají obrovský tah na život. Delikátní chuť. Užijeme si plevelové menu.

Čajová revoluce
Čajová revoluce je změna přístupu k čajům: z pasivního kupujícího se stane aktivní experimentátor. Příprava čaje je pak uměleckým zážitkem, hrou s barvami, vůněmi a chutěmi.

Základy italské kuchyně s Lupem: PIZZA
Italskou kuchyni, i když její základy jsou docela jasné a jednoduché, často cizinci zbytečně komplikují a výsledky jsou pak minimálně srandovní... alespoň z pohledu Itala.

Kváskový chléb poctivě a s láskou
Daruješ-li člověku krajíc chleba, nakrmíš ho na jeden den, naučíš-li ho chleba péct, dáš mu jídlo na celý život. Zážitkový kurz s jasným cílem.

Základy indického vaření aneb zdravotní aspekty indického stravování
Indická kuchyně dokáže být nejen kořeněná. Přijďte i ti, co dáváte přednost nekořeněným jídlům. Stoupenci zdravé výživy...i pro Vás je kurz určen. Přijďte se něco nového dozvědět, naučit, dobře se najíst...

Kváskový chléb v pečící míse
Cíl kurz je jasný - naučit se kváskový chléb v pečicí míse a obojí si odnést domů.

Kurz vaření pro začátečníky
Začínáte vařit, ale chybí Vám úplné základy? Nejste si jistí, jak vypadá správné těsto, kolik je "trošku soli", jak vypadá cibulka do sklovata, jak udělat plátek masa šťavnatý a přesto dost opečený? Vše se naučíme.

Nauč se makronky
Tajemství skvělých makronek existuje a já tak trochu rebelsky tvrdím, že makronky nejsou až tak velká věda. :-)

Kváskový chléb poctivě a s láskou
Daruješ-li člověku krajíc chleba, nakrmíš ho na jeden den, naučíš-li ho chleba péct, dáš mu jídlo na celý život. Zážitkový kurz s jasným cílem.

Kurz makronek francouzskou metodou
Zvu Vás na kurz pečení makronek francouzskou metodou (bez cukrového rozvaru). Populární makronky asi netřeba představovat. Většina začátečníků však potřebuje pár rad, jak na ně. A to Vám právě zde nabízím.

Top 3 Korean recipes you can cook every day
Are you searching for some cool new recipes for either a quick dinner or a special occasion with friends? Let me share my favorite Korean recipes with you!