Základy japonské kuchyně
Vendula Dvorackova
Už od mala mě zajímalo Japonsko. Mám vystudovanou japonskou a čínskou filologii a více než dva roky jsem žila a pracovala v Japonsku. Kromě toho mě zajímá Více o lektorovi »
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Kurz již navštívilo 14 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣
Kurz je komentovanou živou online prezentací o základech japonské kuchyně orientovaný hlavně na terminologii a suroviny.
Komu je určen:
Kurz je pro všechny zájemce o Japonsko, japonštinu či japonskou kuchyni kteří by chtěli znát více jídel než jen suši a rámen.
Seznámí Vás se základní terminologií surovin a jídel, jejich původem a použitím. Každý zájemce si odnese slovníček základních pojmů včetně znaků a jejich české výslovnosti a několik jednoduchých receptů, které jsou proveditelné v naších podmínkách bez nutnosti navštívit jiné specializované obchody než je supermarket nebo zdravá výživa.
Dále se bude věnovat základům slušného chování při stolování v Japonsku.
Protože je to téma obsáhlé a přednáška trvá 2 hodiny je mezi tento blok včleněna 10 minut dlouhá pauza.
Kurz naprosto předčil všechna má očekávání! Vynikající to bylo :). Venda měla kurz dobře připravený, s pěknou prezentací a technicky taky bylo vše v pořádku. V prezentaci měla jen kostru webináře a bylo vidět, že by o každé surovině či jídlu dokázala z patra mluvit celou věčnost. Všem doporučuji!
Kurz byl nabitý informacemi a proložený osobními zkušenostmi lektorky, navíc předávanými mile a přehledně.
Zajímavý kurs, osobní zkušenost je patrná a velmi informace obohacuje a oživuje. Těším se, až si něco vyzkouším.
Dobře zpracované, plno informací, moc zajímavé.
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: