Velký kurz pečení a vaření z kvásku s Janou Berkovou

Jana Berková
Kvásek je mojí vášní a povoláním. Naučím i vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem 4 vymazlené Kváskové kuchařky Více o lektorovi »

Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Kurz již navštívilo 31 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣
Kurz je určen pro začátečníky i mírně pokročilé.
Na co se můžete těšit?
Kvásek - dozvíte se vše o kvásku - jak ho získat, uchovávat při životě a používat.
Chleba - uvidíte celý postup přípravy chleba – suroviny, pomůcky, těsto, pečení. Zaděláte si své těsto na pšeničnožitný chleba, naučíte se správně hníst a po vykynutí si chleba doma upečete. Inspiruji vás k dalšímu zkoušení chutí a k obměně surovin, tvarů a zpracování. Také si řekneme a ukážeme, jak uchovávat a čím krájet chleba, pečivo.
Vaření s kváskem - prakticky použijeme různé druhy kvásků na 3 polévky. Ve skupinkách si připravíte a všichni společně pak ochutnáme 3 rúzné polévky.
Inspirace - Čas kynutí vyplníme vším o kvásku a kváskování. Dozvíte se, co vše a jak se dá péct, vařit a smažit z kvásku.
Ochutnávka – ochutnáte několik druhů pečiva, které pro vás předem upeču a upařím.
Odpovědi - na vaše otázky, nejasnosti, špatné zkušenosti.
Setkání - setkáte se se zajímavými lidmi, kterým záleží na tom, co jí.
Domů si odnesete:
- kousek mého Kváska z r. 2012
- náruč informací, zkušeností, inspirací, možností obměn
- chleba, který si celý sami připravíte
- chcete-li, můžete si na kurzu koupit moje kuchařky, osvědčené chlebové i jiné koření, moravské pedigové ošatky, smaltované formy na pečení (dlouhé i kulaté), nože na pečivo i vaření, pytlíky ne pečivo a další užitečné pomůcky
Před a po kurzu:
Před kurzem vám pošlu podrobnosti, co s sebou (zástěru, mísu, trochu mouky na chleba, vařečku...)
Po kurzu mi budete moci napsat či zavolat o radu při vašich případných kváskových nesnázích nebo se pochlubit s úspěchy.
Těšíme se na naše kváskové setkání!
Jana Berková a Kvásek z Olomouce
Další zajímavé kurzy

Jak připravit kurz na Naučmese.cz

Budete se brát? Vyrobte si snubní prsteny
Frýdek-Místek ,

Jak zhubnout a postavu si udržet | Bez jídelníčků | Bez suplementů

Stavebko - Jak a kdy se vyplatí?

Emoční jóga
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne

Osobní produktivita
Praha ,

Módní workshop; Sama sobě stylistkou
Praha ,

Módní workshop; Kapsulový šatník
Strakonice ,

BRAND JE MRKEV: budování značek prakticky & účelně
Brno ,

Jak v sobě roztančíš bohyni a rozsvítíš svoje vášně
Praha ,
Kurz byl zajímavý a zábavný. Prakticky jsme si připravili těsto na chleba. Doma upekli. Na kurzu byli zajímaví i spolu-studenti. Každý jsme vysvětlili naše předchozí pokusy a zjistili, v čem jsme chybovali. První chleba se mi povedl až po kurzu.
Super, moc děkuji za vše :)
Kurz naprosto splnil mé očekávání. Určitě můžu doporučit.
Vše precizně připraveno, prostředí dílny moc pěkné. Spoustu užitečných a zajímavých informací. Z kurzu jsem odcházela nadšená.
spokojenost
Splnil přesně to, co jsem čekala a dokonce i něco navíc.
Příjemné setkání s dámami, které měly stejnou potřebu jako já, něco si vyzkoušet a vidět na vlastní oči proces přípravy.
Kurz bezva, je dobré začít s někým, kdo to umí.
Perfektně připraven, příjemné prostředí, velké množství informací. K takové paní lektorce přijdu ráda zase.
Příjemná bezpečná atmosféra, přehledně sestavený program, prostor na individuální dotazy.
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář:
Dobrý den, kdy bude, prosím, v Olomouci další kurz? Děkuji za info Petra Fedele
Zrušit odpovědět na tento komentář OdpovědětDobrý den Pavlo, bohužel má prostor určitou kapacitu. Ale už domlouvám další termín. Pokud vám oběma bude vyhovovat, tak se těším na kváskové setkání!
Zrušit odpovědět na tento komentář OdpovědětDobrý den,
Zrušit odpovědět na tento komentář Odpovědětchtěla jsem se s kamarádkou přihlásit do kurzu kváskového pečení 2.10. v Olomouci. Bouhužel je volné už jen jedno místo. Není prosím možné přihlásit nás obě? Děkuji za odpověď
Pavla Štefanová