Bezlepkové pečení a vaření z kvásku z jednodruhových mouk

Jana Berková

Kvásek je mojí vášní a povoláním. Naučím i vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem 4 vymazlené Kváskové kuchařky Více o lektorovi »

Jana Berková

Kvásek je mojí vášní a povoláním. Naučím i vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem 4 vymazlené Kváskové kuchařky Více o lektorovi »

Jana Berková

Kvásek je mojí vášní a povoláním. Naučím i vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem 4 vymazlené Kváskové kuchařky Více o lektorovi »

Ve vaší kuchyni, nebo tam kde je nebo kam mohu přivézt vařič, Olomouc (mapa)

Kurz je individuální

Kurzu se již zúčastnili

Kurz je individuální

Nevyhovuje ti vypsaný termín?

Nech nám svůj e-mail – dáme ti obratem vědět, jakmile lektor vypíše další nové termíny.

Kurz již navštívilo 13 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Poznámka k termínu

Kurz můžete věnovat jako dárek. Je určen pro 1-2 osoby.

V Olomouci a do 5 km od centra je to konečná cena, jinak vás poprosím ještě o cestovné.

Po domluvě jsou možné i víkendové termíny

Poznámka k termínu

Kurz je určen pro 1-2 osoby.

V Olomouci a do 5 km od centra je to konečná cena, jinak vás poprosím ještě o cestovné.

Jak na bezlepkový chleba z jednodruhových mouk?

Vše se dozvíte názorně na tomto přednáškovém kurzu.

A hned druhý den si už zakrojíte ze svého voňavého chleba.

 

Kurz je o chutném pečení a vaření z kvásku a s použitím jednodruhových mouk. Rýžové, pohankové, jáhlové, luštěninové...

 

Na co se můžete těšit?

  • Dozvíte se jak si založit, vést a používat bezlepkový kvásek.
  • Naučíte se péct rychlý i pomalý chleba, projdeme spolu názorně celý postup přípravy chleba.
  • Dostanete bezlepkový kvásek, rady, inspiraci a informace, které vám ušetří drahocenný čas i peníze.
  • Poradím vám, co nedělat, co nepoužívat a proč
  • Dostanete odpovědi na vaše otázky
  • K zakoupení bude moje Kvásková kuchařka bez lepku a bez cukru a další užitečnosti.

Co s sebou?

Něco na poznámky.

 

A nebo...

Kurz může být i ve vaší kuchyni, kde si hned zaděláte svoje těsto na chleba. Najdeme vhodné nádobí i nádoby a po vykynutí si ho upečete nebo upaříte. Potřebné suroviny vám sdělím předem. Ke kurzovnému jen připočítáme cestovné. V Olomouci v okruhu do 3 km od centra bez cestovného. Řekněte o kurzu kamarádce nebo svým blízkým, kteří mají bezlepkovou dietu.

 

A ještě...

Počet míst je na tomto kurzu omezen na 3. Ale i pokud je plno, můžete být náhradník. Nebo "nafoukneme" prostor, protože "dobří lidé se vždy vejdou".

Těšíme se na setkání s vámi -  Jana Berková a Kvásek z Olomouce

 

Doprovodné fotky

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.