Vánoční cukroví zdravě
Lucie Němečková
Jsem maminka dvou kluků, s velkou zálibou v jídle a vaření. K výživě mě před více než dvaceti lety přivedly zdravotní problémy, začala jsem se zajímat o Více o lektorovi »
Kurz je individuální
Poznámka k termínu
možno i onlineJsem maminka dvou kluků, kterou před více než 20 lety vlastní zdravotní problémy přivedly ke změně životního stylu. Postupně jsem se výživě začala věnovat naplno. S příchodem dětí jsem se zaměřila na dětskou výživu.
Miluji skutečné jídlo a čerstvé, zdravé potraviny i ingredience. Baví mě hledat souvislosti mezi jídlem a zdravím. Dělá mi radost inspirovat v oblasti zdravé výživy pro děti a v přípravě rychlých snadných pokrmů. Učím lidi najít svou cestu k trvalému zdravému stravování.
Na kurzu se tentokrát zaměříme na vánoční cukroví a probereme následující otázky:
- Jak péct a připravovat vánoční cukroví zdravěji.
- Jak se vyznat ve velké nabídce sladidel, která používat, jak a proč.
- Jaké na vánoční cukroví při různých omezeních, u alergií, ekzémů apod.. Nahradit základní suroviny může být jednodušší než se zdá.
- Doneste si seznam svých vlastních otázek, probereme je také.
Součástí kurzu je spousta konkrétních tipů.
Odnesete si vyzkoušené recepty i tištěné informace k danému tématu.
Mým cílem je nabízet inspiraci, podporu a také pomoc při orientaci na trhu potravin, sdílet nápady a recepty.
Víš, že Lucie vede také tyto kurzy?
- Snadno zdravě: Individuální konzultace - Individuální
- Snadno zdravě s dětmi: sladkosti - Individuální
- Luštěniny zdravě - Individuální
- Snadno zdravě s dětmi: Svačinky - Individuální
Další zajímavé kurzy
Naučte se prodávat svoje schopnosti
Praha ,
Pokec s grafičkou
Brno ,
Kurz vaření pro začátečníky
Praha ,
Malování na textil (spooousta technik)
Rousínov ,
Gongová meditace - vypněte mysl zvukem
Praha ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne
Řezbářský kurz aneb Velká radost z malého kousku dřeva
Praha ,
Re-Design - Renovace nábytku
Praha ,
Módní workshop; Sama sobě stylistkou
Praha ,
Pájecí Workshop
Praha ,
Smysluplné rozhovory
Brno ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: