Kváskový chléb poctivě a s láskou

8jzt1a7jmsg-foto-lubo.jpg

Lubomir Kobeda

Na Naučmese.cz jsem prišel, abych se něco nového naučil. To trvalo jenom chvilku, protože jsem zjistil, že i já můžu něco naučit ostatní.  Jsem ITák a Více o lektorovi »

8jzt1a7jmsg-foto-lubo.jpg

Lubomir Kobeda

Na Naučmese.cz jsem prišel, abych se něco nového naučil. To trvalo jenom chvilku, protože jsem zjistil, že i já můžu něco naučit ostatní.  Jsem ITák a Více o lektorovi »

8jzt1a7jmsg-foto-lubo.jpg

Lubomir Kobeda

Na Naučmese.cz jsem prišel, abych se něco nového naučil. To trvalo jenom chvilku, protože jsem zjistil, že i já můžu něco naučit ostatní.  Jsem ITák a Více o lektorovi »

8jzt1a7jmsg-foto-lubo.jpg

Lubomir Kobeda

Na Naučmese.cz jsem prišel, abych se něco nového naučil. To trvalo jenom chvilku, protože jsem zjistil, že i já můžu něco naučit ostatní.  Jsem ITák a Více o lektorovi »

8jzt1a7jmsg-foto-lubo.jpg

Lubomir Kobeda

Na Naučmese.cz jsem prišel, abych se něco nového naučil. To trvalo jenom chvilku, protože jsem zjistil, že i já můžu něco naučit ostatní.  Jsem ITák a Více o lektorovi »

8jzt1a7jmsg-foto-lubo.jpg

Lubomir Kobeda

Na Naučmese.cz jsem prišel, abych se něco nového naučil. To trvalo jenom chvilku, protože jsem zjistil, že i já můžu něco naučit ostatní.  Jsem ITák a Více o lektorovi »

8jzt1a7jmsg-foto-lubo.jpg

Lubomir Kobeda

Na Naučmese.cz jsem prišel, abych se něco nového naučil. To trvalo jenom chvilku, protože jsem zjistil, že i já můžu něco naučit ostatní.  Jsem ITák a Více o lektorovi »

8jzt1a7jmsg-foto-lubo.jpg

Lubomir Kobeda

Na Naučmese.cz jsem prišel, abych se něco nového naučil. To trvalo jenom chvilku, protože jsem zjistil, že i já můžu něco naučit ostatní.  Jsem ITák a Více o lektorovi »

8jzt1a7jmsg-foto-lubo.jpg

Lubomir Kobeda

Na Naučmese.cz jsem prišel, abych se něco nového naučil. To trvalo jenom chvilku, protože jsem zjistil, že i já můžu něco naučit ostatní.  Jsem ITák a Více o lektorovi »

20140303-143149-chleba.jpg
firma KváseCZECH, Jana Babáka 1861/3, Brno (mapa)

už jen jeden účastník a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 2 místa

RC Chaloupka, Dědičná 1083/10 Ostrava - Slezská Ostrava, Ostrava (mapa)

už jen jeden účastník a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 2 místa

RC Chaloupka, Dědičná 1083/10 Ostrava - Slezská Ostrava, Ostrava (mapa)

už jen jeden účastník a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 2 místa

Moravská 48, Ateliér K1, Praha (mapa)

už jen jeden účastník a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 2 místa

NOSÁLOVSKÁ 2/53, KAVÁRNA ZEMĚZNÁS, Vyškov (mapa)

už jen jeden účastník a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 4 místa

Moravská 48, Ateliér K1, Praha (mapa)

Termín je dostatečně naplněn – kurz proběhne, hurá!

Zbývá už jen poslední místo

Přihlášení účastníci

firma KváseCZECH, Jana Babáka 1861/3, Brno (mapa)

už jen jeden účastník a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 2 místa

Moravská 48, Ateliér K1, Praha (mapa)

už jen jeden účastník a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 2 místa

Nevyhovuje ti vypsaný termín?

Nech nám svůj e-mail – dáme ti obratem vědět, jakmile lektor vypíše další nové termíny.

Kurz již navštívilo 695 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Tento kurz Vás naučí skoro zapomenutou dovednost pečení chleba. Jednu z nejkrásnějších dovedností, dávný slovanský obyčej uctívání hostů chlebem a solí, chléb jako symbol pohostinosti a úcty k přírodě a lidské práci. Vrátíme čas zpět a upečeme si poctivý bochník chleba vlastníma rukama.

Někdo by mohl říct chleba jako chleba, ale jenom ten co si ho upeče doma si dokáže vážit tohoto daru, hlavně pokud ho upeče poctivě a s láskou a není potřeba dalších slov. Stačí ukrojit další krajíc a ochutnat.

Na kurzu si připravíte a upečete CELÝ bochník chleba, Součástí kurzu je opravdu kompletní postup, od založení mateřského kvasu, přípravy těsta až po upečení bochníku. 

Co Vám z kurzu nabalím domů:

  • Vlastnoručně vyrobený bochník kváskového chleba
  • Mateřský kvásek
  • Příjemný zážitek
  • Vědomosti ke správné výrobě domácího chleba
  • NOVINKA: startovací balíček - všechny suroviny pro první samostatné pečení chleba po kurzu.

Součástí kurzu je jak praktická tak teoretická část a aby jsme neumřeli hladem, tak si uvaříme krkonošské kyselo.

Co si vzít s sebou?

Určitě vemte dobrou náladu, tužku a sešit na poznámky, zástěru (pokud uznáte za vhodné).

Už se na Vás moc těším a věřte, že budete mít obrovskou radost až půjdete domů s voňavým bochníkem chleba v náručí. 

 

Víš, že Lubomir vede také tyto kurzy?

Víš, že Lubomir vede také tyto kurzy?

Víš, že Lubomir vede také tyto kurzy?

Víš, že Lubomir vede také tyto kurzy?

Víš, že Lubomir vede také tyto kurzy?

Víš, že Lubomir vede také tyto kurzy?

Víš, že Lubomir vede také tyto kurzy?

Víš, že Lubomir vede také tyto kurzy?

Víš, že Lubomir vede také tyto kurzy?

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.