Rohlíky, loupáky, pizza - vše z kvásku

Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Tento kurz je určen pro zkušenější domácí pekaře. Přesně pro toho, kdo chce posunout své pekařské umění na profi úroveň.
Na kurzu se naučíte 3 recepty a vše přímo na kurzu upečeme:
1. Kváskové rohlíky z LM (Lievito Madre) kvásku.
- kompletní postup od zadělání těsta až po upečení rohlíků
- technika tvarování rohlíků
- pečení rohlíků
- těsto bez mléka / másla, ideální pro lidi, co nemůžou mléko a mléčné výrobky
2. Kváskové loupáky z LM (Lievito Madre) kvásku.
- sladký druh kváskového pečiva z Lievito Madre
- těsto bude připraveno, zaměříme se na techniku práce s těstem, kde je mléko / máslo / vejce
- pečení loupáků
3. Kvásková pizza z LM (Lievito Madre) kvásku.
- pizzu si připravíme k obědu
- naučíme se tvarování těsta
Co Vám z kurzu nabalím domů:
- Vlastnoručně vyrobené a upečené rohlíky
- Vlastnoručně vyrobené a upečené loupáky
- Speciální sada pomůcek
- Váleček na rohlíky, loupáky
- Stěrka na těsto
- LM kvásek Elemko
- znalosti ke správné starostlivosti o LM kvásek
Součástí kurzu je jak praktická tak teoretická část, a abychom neumřeli hladem, tak si upečeme kváskovou pizzu.
Další zajímavé kurzy

Kreativní focení s využitím základních pravidel
Hynek Opatřil
Kdekoli v ČR ,

Norsko jako skvělá sezónní pracovní destinace
Kamil Klemsa
Praha ,

Kaj džas, more? (Minikurz romštiny)
Martina Vančáková
Praha ,

English through Reading
Jana Kunzová
Webinář - online ,

Komplexní a moderní UI design v nástroji Figma
Sergey Petukhov
Webinář - online ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne

BRAND JE MRKEV: budování značek prakticky & účelně
Karel Novotny
Ostrava ,

Citlivý řez ovocných stromů, pouze teorie
Honza Kačer
Hradec Králové ,

Smysluplné rozhovory
Vítek Novotný
Praha ,

Módní workshop; Sama sobě stylistkou
Dominika Staňková Chválová
Praha ,

Módní workshop; Kapsulový šatník
Dominika Staňková Chválová
Strakonice ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: