Nadýchaný kváskový chléb s bublinami a uchem

8jzt1a7jmsg-foto-lubo.jpg

Lubomir Kobeda

Na Naučmese.cz jsem prišel, abych se něco nového naučil. To trvalo jenom chvilku, protože jsem zjistil, že i já můžu něco naučit ostatní.  Jsem ITák a Více o lektorovi »

8jzt1a7jmsg-foto-lubo.jpg

Lubomir Kobeda

Na Naučmese.cz jsem prišel, abych se něco nového naučil. To trvalo jenom chvilku, protože jsem zjistil, že i já můžu něco naučit ostatní.  Jsem ITák a Více o lektorovi »

8jzt1a7jmsg-foto-lubo.jpg

Lubomir Kobeda

Na Naučmese.cz jsem prišel, abych se něco nového naučil. To trvalo jenom chvilku, protože jsem zjistil, že i já můžu něco naučit ostatní.  Jsem ITák a Více o lektorovi »

8jzt1a7jmsg-foto-lubo.jpg

Lubomir Kobeda

Na Naučmese.cz jsem prišel, abych se něco nového naučil. To trvalo jenom chvilku, protože jsem zjistil, že i já můžu něco naučit ostatní.  Jsem ITák a Více o lektorovi »

7ixdgn02zgpzb3q-chleb-bubliny-naucmese2.jpeg
U Jezera 2031/34, Praha 5 - Stodůlky, JUKLÍK, Praha (mapa)

už jen jeden účastník a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 2 místa

Jana Babáka 3, Brno (mapa)

už jen jeden účastník a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 2 místa

U Jezera 2031/34, Praha 5 - Stodůlky, JUKLÍK, Praha (mapa)

už jen jeden účastník a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 2 místa

Nevyhovuje ti vypsaný termín?

Nech nám svůj e-mail – dáme ti obratem vědět, jakmile lektor vypíše další nové termíny.

Tento kurz je určen pro zkušenější domácí pekaře. Přesně pro toho, kdo chce posunout své pekařské umění na profi úroveň.

Budeme se věnovat technikám zpracování těsta:

  1. Třístupňové vedení kvasu v domácích podmínkách
  2. Autolýza lepku v těstě
  3. Laminace těsta
  4. Objemová fermentace těsta
  5. Správné finální tvarování bochníku

Součástí kurzu je opravdu kompletní postup, vše si vyzkoušíte na vlastním bochníku.

Co Vám z kurzu nabalím domů:

Vlastnoručně vyrobený bochník 

Speciální sadu pomůcek

  • Ošatku na nadýchaný chléb
  • Lopatku na těsto
  • Stěrku na těsto
  • Přikrývku na těsto a ošatku
  • Pšeničný kvásek Matouš

Součástí kurzu je praktická i teoretická část; a abychom neumřeli hladem, tak si uděláme lívance.

Pokud potřebuje základy kváskování, doporučuji kurz Kváskový chléb poctivě a s láskou

Co si vzít s sebou?

Určitě vemte dobrou náladu, tužku a sešit na poznámky, telefon na fotky a videa, zástěru (pokud uznáte za vhodné).

Víš, že Lubomir vede také tyto kurzy?

Víš, že Lubomir vede také tyto kurzy?

Víš, že Lubomir vede také tyto kurzy?

Víš, že Lubomir vede také tyto kurzy?

Doprovodné fotky

  • 2neqzbdg9l6t4zb-img20220911173602.jpeg
  • 7a6smq3he3ui2vo-img20220911081057.jpeg
  • 4ksbwodsonkamu1-kurz-naucmese-2.jpeg
  • 368np46f5czpmgh-img20220911173713.jpeg
  • 7xxgzt5ewexh7fp-kurz-naucmese-3.jpeg
  • 7eby8pfb1hlrndo-img20220911120005.jpeg
  • 50q7ss8dt704d08-kurz-naucmese-4.jpeg
  • 68czqyo3dsyag89-img20220911170115.jpeg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.