Nadýchaný kváskový chléb s bublinami a uchem

Lubomir Kobeda
Na Naučmese.cz jsem prišel, abych se něco nového naučil. To trvalo jenom chvilku, protože jsem zjistil, že i já můžu něco naučit ostatní. Jsem ITák a Více o lektorovi »

Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Kurz již navštívilo 10 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣
Tento kurz je určen pro zkušenější domácí pekaře. Přesně pro toho, kdo chce posunout své pekařské umění na profi úroveň.
Budeme se věnovat technikám zpracování těsta:
- Třístupňové vedení kvasu v domácích podmínkách
- Autolýza lepku v těstě
- Laminace těsta
- Objemová fermentace těsta
- Správné finální tvarování bochníku
Součástí kurzu je opravdu kompletní postup, vše si vyzkoušíte na vlastním bochníku.
Co Vám z kurzu nabalím domů:
Vlastnoručně vyrobený bochník
Speciální sadu pomůcek
- Ošatku na nadýchaný chléb
- Lopatku na těsto
- Stěrku na těsto
- Přikrývku na těsto a ošatku
- Pšeničný kvásek Matouš
Součástí kurzu je praktická i teoretická část; a abychom neumřeli hladem, tak si uděláme lívance.
Pokud potřebuje základy kváskování, doporučuji kurz Kváskový chléb poctivě a s láskou
Co si vzít s sebou?
Určitě vemte dobrou náladu, tužku a sešit na poznámky, telefon na fotky a videa, zástěru (pokud uznáte za vhodné).
Další zajímavé kurzy

Jak plně využít svůj telefon či tablet s Androidem nebo iOS?
Kdekoli v ČR ,

Dobrozvyk
Praha ,

Řečtina z pohodlí domova
Webinář - online ,

Barevné hrátky - plátno, štětec, akrylové barvy
Praha ,

Facebook reklama pro začátečníky
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne

Objevte Bitcoin (pro úplné začátečníky)
Brno ,

Módní workshop; Sama sobě stylistkou
Písek ,

BRAND JE MRKEV: budování značek prakticky & účelně
Brno ,

AI hned teď
Brno ,

Jak napřímitt vbočené kotníky přes kyčelní kloub
Webinář - online ,
Výborně připravený kurz.
Úplně úžasný kurz, vřele můžu jenom doporučit.
Je to velmi dobře a promyšleně organizovaný kurz. Kromě teorie si na vlastní ručičky osaháte těsto ve všech fázích přípravy a jako výsledek odnesete krásně nadýchaný, baculatý a voňavý chlebík (Luboš vás to zmrvit nenechá). Současně si odvezete pomůcky, které jste k výrobě použili (samozřejmě s výjimkou remosky). Za mě - nemá to chybu.
Tento kurz je už taková "vyšší dívčí" pečení chleba, ale rozhodně se ho nemusí bát ani ti, kteří s pečením nejsou na vysoké úrovni. Luboš pomůže, vysvětlí třeba i úplné základy (jako například jak si vést kvásek). Ocenila jsem profi vedenou prezentaci a dárečky (ošatka, ...). Doporučuji všem, kteří chtějí své umění povznést na vyšší úroveň, a kteří si prostě chtějí užít "svůj" den :-)
A navíc oběd v podobě kváskových lívanců - naprostá bomba :-)
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář:
Dobrý den, bohužel se mi termín nehodí. Bude v blízké době nějaký jiný termín? Děkuji.
Zrušit odpovědět na tento komentář Odpovědět@Markéta Mocková Dobrý den,
Zrušit odpovědět na tento komentář Odpovědětkurz 3.11.2024 je již plně obsazený a nejde se na něj přihlásit. Další termíny budou po novém roce, právě připravujeme a ladíme termíny. Stačí si přidat kurz na seznam přání a jakmile budou nové termíny, dostanete upozornění.
Dobrý den, je prosim ještě volné místo na kurz 12.2. v Brně? Děkuji a přeji pěkný den :) Hana
Zrušit odpovědět na tento komentář Odpovědět@Hana Ivičičová Dobrý den,
Zrušit odpovědět na tento komentář Odpověděttermín 12.2. je bohužel už plně obsazen, účastníci se hlasí i z jiných stránek. Máme termín 2.4., ten je prozatím volný. Pokud se přihlísíte, rád Vás dám jako náhradníka i na termín 12.2. Jakmile se uvolní místo, dám vědět a přihlášku přesunu, nemůžu to ale garantovat.
Luboš