Nadýchaný kváskový chléb s bublinami a uchem

Lubomir Kobeda

Na Naučmese.cz jsem prišel, abych se něco nového naučil. To trvalo jenom chvilku, protože jsem zjistil, že i já můžu něco naučit ostatní.  Jsem ITák a Více o lektorovi »

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Kurz již navštívilo 10 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Tento kurz je určen pro zkušenější domácí pekaře. Přesně pro toho, kdo chce posunout své pekařské umění na profi úroveň.

Budeme se věnovat technikám zpracování těsta:

  1. Třístupňové vedení kvasu v domácích podmínkách
  2. Autolýza lepku v těstě
  3. Laminace těsta
  4. Objemová fermentace těsta
  5. Správné finální tvarování bochníku

Součástí kurzu je opravdu kompletní postup, vše si vyzkoušíte na vlastním bochníku.

Co Vám z kurzu nabalím domů:

Vlastnoručně vyrobený bochník 

Speciální sadu pomůcek

  • Ošatku na nadýchaný chléb
  • Lopatku na těsto
  • Stěrku na těsto
  • Přikrývku na těsto a ošatku
  • Pšeničný kvásek Matouš

Součástí kurzu je praktická i teoretická část; a abychom neumřeli hladem, tak si uděláme lívance.

Pokud potřebuje základy kváskování, doporučuji kurz Kváskový chléb poctivě a s láskou

Co si vzít s sebou?

Určitě vemte dobrou náladu, tužku a sešit na poznámky, telefon na fotky a videa, zástěru (pokud uznáte za vhodné).

Doprovodné fotky

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.