Základy italské kuchyně s Lupem: PIZZA

9al1sf9a8covy3x-dsc-4285.jpeg

Lupo Terragni

Jsem Ital, žiji mezi Prahou a Itálii už 20 let. Dovážím italské dobroty nejvyšší kvality (víno, olej, těstoviny, rýži, loupaná rajčata, kávu, mouku...), baví mě Více o lektorovi »

9al1sf9a8covy3x-dsc-4285.jpeg

Lupo Terragni

Jsem Ital, žiji mezi Prahou a Itálii už 20 let. Dovážím italské dobroty nejvyšší kvality (víno, olej, těstoviny, rýži, loupaná rajčata, kávu, mouku...), baví mě Více o lektorovi »

9al1sf9a8covy3x-dsc-4285.jpeg

Lupo Terragni

Jsem Ital, žiji mezi Prahou a Itálii už 20 let. Dovážím italské dobroty nejvyšší kvality (víno, olej, těstoviny, rýži, loupaná rajčata, kávu, mouku...), baví mě Více o lektorovi »

7qpxnzxrhrbd4yo-34.jpeg
Myslbekova 5, Praha 6, Praha (mapa)

Přihlášení účastníci

Myslbekova 5, Praha 6, Praha (mapa)

už jen 3 účastníci a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 3 místa

Nevyhovuje ti vypsaný termín?

Nech nám svůj e-mail – dáme ti obratem vědět, jakmile lektor vypíše další nové termíny.

Kurz již navštívilo 13 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Italskou kuchyni, i když její základy jsou docela jasné a jednoduché, často cizinci zbytečně komplikují a výsledky jsou pak minimálně srandovní... alespoň z pohledu Itala.

Proč lidé většinou neumí vařit italská jídla, i když pevně věří, že umí? Je to extrémně jednoduché: protože jim nikdy žádný Ital nevysvětloval, jak se to dělá!

Italská kuchyně je ve většině případech poměrně jednoduchá, stačí znát její pravidla, nic složitého nevymýšlet a mít správné a kvalitní suroviny.

Na tom kurzu připravíme 2 různá těsta, která se liší množstvím vody. Z těst připravíme spolu nejenom pizzu ale i pane (pečivo) a grissini (tyčinky).

Nejvíce a hlouběji se budeme věnovat pizze. Prozradím vám veškerá tajemství a pravidla, jak doma upéct opravdu dobrou a kvalitní pizzu.

Budeme spolu postupně péct různé druhy typických italských pizz, podle mých a vašich chutí.

A nakonec každý účastník si upeče vlastní pizzu domů.

Budeme používat jen ty nejlepší suroviny: mouka Molino Rosso, olej Iannarilli, rajčata S.Marzano Agrigenus, sýry Mozzarellart a další.

A samozřejmě všechno ochutnáme spolu s italskými víny. Vína bude dost, abychom byli veselí, ale ne tolik, abychom byli opilí :)

Kurz je pro všechny, kdo mají rádi italskou kuchyni, a chtějí se naučit ji správně ovládat.
Po kurzu budete vědět, jak připravit tyto skvělé italské pokrmy, a také co se nemá vůbec dělat. Pak se můžete pochlubit kamarádům a sami jim je uvařit.

Můj cíl je rozšířit pravou italskou kuchyni a u toho poznávat zajímavé lidí, kteří mají rádi Itálii a její jídlo.

Víš, že Lupo vede také tyto kurzy?

Víš, že Lupo vede také tyto kurzy?

Víš, že Lupo vede také tyto kurzy?

Doprovodné fotky

  • 1xl1un1o2vd8vf9-img-20230611-wa0125.jpeg
  • 9oeradeaguytnd5-img-20230611-wa0053.jpeg
  • 7lk6wwew8i6eekh-img-20230611-wa0145.jpeg
  • 3o93exybi3u2s1i-img-20230611-wa0057.jpeg
  • 76idb62y4687iaa-img-20230611-wa0097.jpeg
  • 2gizobdqmfyebvo-img-20230611-wa0150.jpeg
  • 9bj53h0ts4js3xe-img-20230611-wa0079.jpeg
  • 3f3hgnemaswqzn6-img-20230611-wa0128.jpeg
  • 1z5sbufhnkrnv3q-img-20230611-wa0134.jpeg
  • 78hs6ug7sdp9q6s-img-20230611-wa0133.jpeg

Základy italské kuchyně s Lupem: PIZZA

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.