Láska na první lžičku - jáhly a pohanka
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Kurz již navštívilo 10 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣
Milujeme jáhly a pohanku a mlsně o nich dokážeme mluvit hodiny. Dokonce jsme už vydali i kuchařku "Naše hustý kaše", kde se to tipy na jejich použití jen hemží :-)
V tomto kurzu vám během hodiny a půl prozradíme mnoho fíglů, abyste si je zamilovali i vy společně s celou rodinou. Naše dcerky Emilka a Rozálka nedají bez jáhel ani ránu, takže vám prozradíme triky, jak udělat ty největší pochoutky na světě i pro ty nejmenší. Určitě to klapne i u vás :-). A co by to bylo za povídání o jídle bez několika ověřených receptů. Těšte se na: Zelné pohankové placičky "ala bramborák" nebo Jáhlové placičky s rukolou, Nepečený jáhelník a Pohankový mls. A sladíme ovocem a nepoužíváme průmyslově vyráběná sladidla. Prostě jednoduše a zdravě.
Co vás tedy čeká:
- Zaměříme se na jáhly a pohanku - nasladko i naslano. Řekneme vám vše, co o jáhlách a pohance víme a proč byste jim vůbec měli udělat čestné místo ve spíži. Prozradíme spoustu fíglů, jak je zařadit do každodenního jídelníčku, kde všechno nakoupit a co z nich připravit. Ze začátku to chce trochu času v kuchyni a znát ty správné recepty. A to se dozvíte!
- Popovídáme si i o dalších používaných surovinách, se kterými se v receptech setkáte: opravdická sójovka Shoyu, jedinečný Umeocet, semínka a oříšky, bylinky, slazení ovocem ... věříme, že to pro vás bude skvělá inspirace pro zahájení nové éry ve vaší kuchyni.
- Potěšením je, že tyto super ingredience nejsou drahé. Vaříme totiž hlavně ze základních potravin a to nejlépe lokálních.
- A nakonec bude samozřejmě čas zodpovědět všechny vaše otázky...
Menu, tedy recepty, které Vám zašleme k vytištění:
- Nepečený jáhelník "osvěžující dezert, který vás nabije energií"
- Zelné pohankové placičky "ala bramborák"
- Čokoládový pohankový mls! "krémová slast"
- Jáhlové placičky s rukolou "křupavé a okouzlující"
Těšíme se! Jana a David Borozidisovi
Jak to vypadalo na našem vůbec první kurzu, kde jsme vařili společně? Mrkněte se na 49 vteřin.
Jsme rádi za ohlasy na naše poslední Degustační setkání...viz Facebook.
super kurz, bylo skvělé, že jsem se bavili o zdravém stravování i celkově, a tudíž získali i další kontakty či tipy - moc se mi líbila otevřená atmosféra, nikdo se nebál nic říct nebo se na něco zeptat - a takovu atmosféru navodit myslím není jednoduché, takže pochvala pro Janu i Davida :) i prostředí bylo super
Velmi podnětné pro naprosté začátečníky s jáhlami a pohankou i pro pokročilejší. Perfektně zorganizované, degustovaná jídla výborná. Dobré byly odkazy na literaturu, weby i konkrétní osvědčené produkty a následné zaslání receptů. Děkuji
It was very original way of managing the workshop and I would not recommend any change.It was very well organized, friendly atmosphere and the idea of having the discussion around the table with the ready food was really a good idea. Although I am not Czech, but understand a lot, it was even for me interesting and I was able to follow most of the discussions. I highly appreciated that both Jana and David was very knowledgeable about the subject and at the same time letting the participants share their experience. It was obvious that they love what they do. Really good job! Thanks! Peter
Úžasný kurz, nabitý informáciami. Určite doporučujem či už začiatočníkom ale aj pokročilým, ktorí už vedia viac o surovinách. Každí si odnesie niečo nové.Lucka a David sú veľmi enerický a pozitívni ľudia, a je vidno že tým čo robia aj žijú a venujú sa tomu dlho :) ďakujem moc za príjemné dopoludnie.
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: