Kváskový chléb a marmeláda z místního ovoce

Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Na začátku zaděláme na chléb, aby si v poklidu kynul a vyrazíme nasbírat rybíz (pokud ještě vydrží) nebo nakoupit ovoce k místním. Po návratu budeme sdělávat ovoce, vymýšlet kombinace, vařit a zavařovat. V průběhu samozřejmě upečeme výborný kváskový chléb. Ke všemu povím vše, co vím :-)
Co si odvezete:
- několik skleniček marmelád
- kváskový chléb a kvásek na další použití
- zkušenosti, recepty a tipy jak pro zavařování, tak pro pečení vlastního chleba
Vzhledem k prostorům je kurz jen pro malou skupinku, 3-6 lidí. Účastníci se hlasí i jinde. Nejedná se o žádnou profi akci. V případě zájmu uvařím jednoduchý oběd, eventuálně můžete přespat do druhého dne.
Další zajímavé kurzy

SketchUp - základy 3D modelování
Petr Kyzlink
Brno ,

Digitální nomádství
Adam Marčan
Webinář - online ,

Unit testování v PHP
Petr 'PePa' Pavel
Praha ,

Komunikací k porozumění a blízkosti
Vítek Novotný
Webinář - online ,

Jak si užít běh a neurvat si koleno?
Lukáš Findeis
Kdekoli v ČR ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne

Objevte Bitcoin (pro úplné začátečníky)
Honza Pobořil
Brno ,

Osobní produktivita
Daniel Gamrot
Praha ,

Módní workshop; Sama sobě stylistkou
Dominika Staňková Chválová
Praha ,

BRAND JE MRKEV: budování značek prakticky & účelně
Karel Novotny
Brno ,

Štípaná mozaika
Lenka Lánská
Praha ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář:
Dobrý den chci se zeptat zda nemáte kurz chleba ve středu 5.3 měli jsme zakoupený kurz u kolegyně ale onemocněl ji syn ,tdk hledáme náhradní možnost ,nejsme z Prahy ale v Praze ve středu budeme ,děkuji za odpověď Campbell Pavla
Zrušit odpovědět na tento komentář OdpovědětDobrý den. Chtěl bych se zeptat na možné termíny kurzu vaření marmelad. Bylo by to pro moji ženu. Děkuji Lelek Petr
Zrušit odpovědět na tento komentář Odpovědět@Petr lelek Dobrý den, díky za zájem. Kurz bohužel aktuálně nenabízím. Michaela
Zrušit odpovědět na tento komentář Odpovědět