Koktejly jsou věčné

5v7slb1hlizj4uu-jeden-koktejl-nestaci.jpeg

Alex Mikšovic

Poprvé jsem zatřásl šejkrem v roce1967 v restauraci III. cenové skupiny u přehrady na Souši v Jizerských horách. Kariéru jsem uzavřel v roce 2002 jako šéfbarman Více o lektorovi »

5v7slb1hlizj4uu-jeden-koktejl-nestaci.jpeg

Alex Mikšovic

Poprvé jsem zatřásl šejkrem v roce1967 v restauraci III. cenové skupiny u přehrady na Souši v Jizerských horách. Kariéru jsem uzavřel v roce 2002 jako šéfbarman Více o lektorovi »

5v7slb1hlizj4uu-jeden-koktejl-nestaci.jpeg

Alex Mikšovic

Poprvé jsem zatřásl šejkrem v roce1967 v restauraci III. cenové skupiny u přehrady na Souši v Jizerských horách. Kariéru jsem uzavřel v roce 2002 jako šéfbarman Více o lektorovi »

5v7slb1hlizj4uu-jeden-koktejl-nestaci.jpeg

Alex Mikšovic

Poprvé jsem zatřásl šejkrem v roce1967 v restauraci III. cenové skupiny u přehrady na Souši v Jizerských horách. Kariéru jsem uzavřel v roce 2002 jako šéfbarman Více o lektorovi »

5v7slb1hlizj4uu-jeden-koktejl-nestaci.jpeg

Alex Mikšovic

Poprvé jsem zatřásl šejkrem v roce1967 v restauraci III. cenové skupiny u přehrady na Souši v Jizerských horách. Kariéru jsem uzavřel v roce 2002 jako šéfbarman Více o lektorovi »

1cuapy2dtio65g8-bugsys-by-alex.jpeg
Bugsy´s Bar, Praha 1, Kostečná 1, Praha (mapa)

Termín je dostatečně naplněn – kurz proběhne, hurá!

Zbývá už jen poslední místo

Přihlášení účastníci

Bugsy´s Bar, Praha 1, Kostečná 1, Praha (mapa)

už jen 2 účastníci a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 4 místa

Přihlášení účastníci

Bugsy´s Bar, Praha 1, Kostečná 1, Praha (mapa)

už jen 3 účastníci a kurz se uskuteční

Zbývá 5 míst

Bugsy´s Bar, Praha 1, Kostečná 1, Praha (mapa)

už jen 2 účastníci a kurz se uskuteční

Zbývají už jen 4 místa

Přihlášení účastníci

Nevyhovuje ti vypsaný termín?

Nech nám svůj e-mail – dáme ti obratem vědět, jakmile lektor vypíše další nové termíny.

Kurz již navštívilo 205 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Kurs přípravy koktejlů

Tříhodinový kurs Koktejly jsou věčné, který se poprvé uskutečnil 27. června 2015, vás naučí:

  • POUŽÍT  tři základní metody výroby míšených nápojů
  • NAMÍCHAT koktejl podle zvolené receptury

Kurs se koná zpravidla jednou za měsíc v baru BUGSY´s, Praha 1, Kostečná 1 od 10 do 13 hodin pro minimálně 3 a maximálně 6 účastníků.

Cena kursu je 800,- Kč. Zahrnuje výrobu (a konzumaci:-) 4 koktejlů z prémiových surovin.

Kurs vede Alex Mikšovic, který ukončil čtyřicetiletou kariéru v roce 2002 jako první šéfbarman Bebop Baru hotelu Radisson SAS Praha. V dubnu 2023 vyšla pro zájemce o míšené nápoje v nakladatelství GRADA jeho knížka Jeden koktejl nestačí.

koktejly-banner.jpg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.