Jak se připravit na ekonomické ochlazení
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Posledních deset let neznáme nic jiného, než ekonomický růst, tj. ideální situaci pro Vaše podnikání. Takový stav nemůže trvat věčně a již nyní je vidět celá řada signálů, že toto období se pomalu, ale jistě krátí. Není otázka, jestli přijde ekonomické ochlazení, ale otázkou je, kdy se tak stane.
Obsah kurzu jsem rozdělil do třech hlavních částí:
1. Proč je příprava tak důležitá
Tato část je zásadní a svým způsobem lehce filosofická. Chci Vám vysvětlit, proč je důležité se tomuto tématu věnovat a co Vám to přinese, resp. jaká jsou rizika. V rámci celého kurzu se budeme věnovat oblastem jako je:
- Proč je důležité se připravit na horší časy?
- Proč si myslím, že je nejvhodnější doba připravovat se už nyní?
- Jak zjistit, že máte problém?
- Jaké jsou nejčastější příčiny?
2. Co přesně můžete udělat?
Jak se podívat na Vaše podnikání trochu jinou optikou? Na co se zaměřit, jaké otázky si položit? Budeme se bavit o tom, na jaké oblasti Vašeho podnikání se zaměřit, jak identifikovat úzká místa. Zároveň se pobavíme o nejčastějších chybách a jaké to může mít dopady.
3. Analýza konkrétního příkladu
Na konkrétním případě z praxe Vám ukážu, jaký může být výsledek takové přípravy a jak může vypadat konečný výstup a jeho přínosy pro Vás. V MS Excel uvidíte šablonu, která Vám vše zjednoduší. Po skončení kurzu Vám ji zašlu emailem.
Kurz nechci Vést jako přednášku, i proto je maximální kapacita 15 lidí. Chci, aby jste měli možnost se během celého kurzu ptát a diskutovat, sdílet Vaše názory a připomínky.
Těším se na setkání S Vámi!
David
Další zajímavé kurzy
Nauč se hrát na kytaru - kurz pro začátečníky
Praha ,
Typologie osobnosti aneb praktické poznávání lidí
Praha ,
Projektový management v kultuře
Krize po krizi - úlevné rozhovory o údajném selhání
Webinář - online ,
Citlivý řez ovocných stromů, pouze teorie
Praha ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: