Bryndzové pirohy s koprovou omáčkou
Michala Kvaková
Když jsem v Liptovském Mikuláši na návštěvě, koukám vždycky babičce přes rameno u vaření. Slovenská kuchyně mi chutná a příprava jídel baví. Kromě jídla a pití Více o lektorovi »
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Ukážeme si, jak připravit skvělé bryndzové pirohy podle receptu mé babičky, která žije v Liptovském Mikuláši. Potřebné suroviny, včetně liptovské bryndzy ze salaše, obstarám pro vás a ukážu vám, jak připravit těsto, plnit pirožky a jak správně “libkat”. Společně si pak pochutnáme na našich výtvorech a zapijeme je mlékem nebo Žinčicou.
Naprosto super :) Nenašel bych na kurzu jedinou chybičku. Už se těším až předám nabité vědomosti dál a někoho pirohy pohostím :)
Těším se až uvařím rodině, nebo známým. Byla jsem velmi spokojena s průběhem, ochutnávkou i večerním posezením ;).
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: