Veronika Hanzlíková
Na Naučmese od 21. 1. 2017.
Učím, jak žít a jíst v souladu se svojí duší a tělem. V průběhu let po vystudování Fakulty potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT, jsem začala přednášet o výrobě potravin a potravinách jako takových. Doplnila jsem si rekvalifikaci výživového poradce akreditovaného MŠMT, stejně jako vzdělání v půlročním Kurzu poradce pro výživu a suplementaci u Mgr. Martina Jelínka.
Potravinám, jejich kvalitě, ale i jakési "řeči" jídla, se nyní věnuji na svém blogu a ve svých e-knihách. Vášnivě ráda sdílím zajímavé poznatky o potravinách i laskavém přístupu ke stravě i životu jako takovém.
Učím o tom, co vlastně kvalitní jídlo je, a že jsme zodpovědni nejen za to, co jíme, ale i za to, jak myslíme. Proto tvrdím: Pocit štěstí se rodí z toho, co vkládáme do své mysli i do svých úst.