Zatočme s Éčky, aneb víte, co jíte?
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Obsah kurzu:
- Naučíte se, jak se správně orientovat v aditivech – přírodní, přírodně identická a syntetická éčka.
- Znervózňující éčka: barviva, dusitany, oxid siřičitý, benzoát sodný,…
- Koktejlový efekt aditiv.
- Skrytí zabijáci: glutamát sodný, aspartam,...
- Funkční potraviny: zdravé či tělu škodící?
- Nebezpečné potraviny: plísně, mykotoxiny, trans tuky, sója,…
- Vše o složení a zpracování potravin.
- Naučíte se, jak si správně vybírat potraviny – jezte bez zbytečných éček!
- Naučíte se, jak si snadno vyrobit zdravé domácí potraviny bez éček – pickles, zelí, jogurt, šunka,…
Součástí kurzu je projekce dané problematiky, nápoje a drobné občerstvení.
Co s sebou: poznámkový blok, tužku a dobrou náladu :)
Další zajímavé kurzy
Léčivé dotyky - rukou
Barbora Hrdinová
Praha ,
Základy VueJS 2.x
Pavel Kříž
Zaujmi publikum a předej to důležité
Petr Jasinski
Pořádek doma, pořádek v životě
Martina Destexhe
Komplexní a moderní UI design v nástroji Figma
Sergey Petukhov
Praha ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne
Jak na pojištění
Michal Doubek
První řečnický klub Školy rétoriky
Robert Lhota
Praha ,
Jak na obsah jako profesionální kreativci
Michelle Losekoot
Praha ,
Řezbářský kurz aneb Velká radost z malého kousku dřeva
Marek Vodička
Brno ,
Smysluplné rozhovory
Petra Vrbacká
Brno ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: