Zatočme s Éčky, aneb víte, co jíte?
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Obsah kurzu:
- Naučíte se, jak se správně orientovat v aditivech – přírodní, přírodně identická a syntetická éčka.
- Znervózňující éčka: barviva, dusitany, oxid siřičitý, benzoát sodný,…
- Koktejlový efekt aditiv.
- Skrytí zabijáci: glutamát sodný, aspartam,...
- Funkční potraviny: zdravé či tělu škodící?
- Nebezpečné potraviny: plísně, mykotoxiny, trans tuky, sója,…
- Vše o složení a zpracování potravin.
- Naučíte se, jak si správně vybírat potraviny – jezte bez zbytečných éček!
- Naučíte se, jak si snadno vyrobit zdravé domácí potraviny bez éček – pickles, zelí, jogurt, šunka,…
Součástí kurzu je projekce dané problematiky, nápoje a drobné občerstvení.
Co s sebou: poznámkový blok, tužku a dobrou náladu :)
Další zajímavé kurzy
Plzeňské kytarování na míru
Jiří Šantora
Plzeň ,
Peru, pereš, pereme: ekologicky & ekonomicky
Anna Ambrozová
České Budějovice ,
Zpěv po mongolsku: dech, meditace hlasem a alikvotní techniky
Dalibor Neuwirt
Praha ,
Citlivost jako dar: raduj se ze své empatie
Tomáš Vyhlídal
Praha ,
Zdravé tělo v kondici
Pavla Plíhalová
Praha ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne
Realizace rodinných zahrad
Jan Šoupal
Brno ,
Re-Design - Renovace nábytku
Adam Kratochvíl
Praha ,
Intuitivní tanec
Olga Svobodova
Praha ,
Smysluplné rozhovory
Adriana Javůrková
Brno ,
Tvorba reelsů a dalších trendy formátů pro Instagram v roce 2025
Aki Votrubová
Webinář - online ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: