Zatočme s Éčky, aneb víte, co jíte?

Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Obsah kurzu:
- Naučíte se, jak se správně orientovat v aditivech – přírodní, přírodně identická a syntetická éčka.
- Znervózňující éčka: barviva, dusitany, oxid siřičitý, benzoát sodný,…
- Koktejlový efekt aditiv.
- Skrytí zabijáci: glutamát sodný, aspartam,...
- Funkční potraviny: zdravé či tělu škodící?
- Nebezpečné potraviny: plísně, mykotoxiny, trans tuky, sója,…
- Vše o složení a zpracování potravin.
- Naučíte se, jak si správně vybírat potraviny – jezte bez zbytečných éček!
- Naučíte se, jak si snadno vyrobit zdravé domácí potraviny bez éček – pickles, zelí, jogurt, šunka,…
Součástí kurzu je projekce dané problematiky, nápoje a drobné občerstvení.
Co s sebou: poznámkový blok, tužku a dobrou náladu :)
Další zajímavé kurzy

Kurz obchodu - jak prodat více
Jan Laibl

Paddleboarding na divoké vodě
Adam Bořil
Praha ,

Kurz tvůrčího psaní na míru
Richard Skolek
Webinář - online ,

Macramé I. - Závěs na květiny
Věra Pražáková
Praha ,

Vařením ke štíhlosti
Eva Sojáková
Praha ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne

BRAND JE MRKEV: budování značek prakticky & účelně
Karel Novotny
Praha ,

Módní workshop; Sama sobě stylistkou
Dominika Staňková Chválová
Praha ,

Smysluplné rozhovory
Michaela Moreira Salgado
Praha ,

Jedlé trvalky v přírodní zahradě
Petra Vodenková
Webinář - online ,

Radkova Rétorika #1: „Poslouchají mě vůbec?“
Radek Petráš
Brno ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: