Základy pečení kváskového chleba

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

V kurzu se naučíme, jak si připravit chléb z domácího žitného kvásku. Mimo jiné si řekneme, jak připravit chlebové těsto a jak chléb samotný upéct v domácích podmínkách. Dále se naučíme jak si připravit celozrnný kváskový chléb a další variace.

S sebou si přineste:

  • skleničku s uzávěrem (chcete-li si odnést kvásek)
  • utěrku

Z kurzu si odnesete:

  • žitný kvásek
  • domácí křupavý a čerstvě upečený chléb
  • základní zkušenosti s přípravou a údržbou kvasu a pečením chleba

Doprovodné fotky

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.