Základy indické kuchyně

20140609-171637-p1060128.jpg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Pro všechny ty, které zajímá indická kuchyně a rádi by se naučili základní triky k tomu, jak ji ovládat :)

Indická kuchyně je poměrně složitá – procesy přípravy některých jídel trvají až několik dní. Ale je i mnoho receptů, které zvládne každý z vás doma sám.

Základem jsou suroviny – povím vám o koření a jak ho použít, o různých luštěninách, zelenině, olejích a všem dalším, co můžete použít při přípravě indického jídla.

Během dvou let jsem navštívila Indii dvakrát a dobré indické jídlo jsem si zamilovala.

Věnovala jsem s studiu Ajurvédy a snažím se tyto principy propojovat do mého vaření. Pracovala jsem asi rok v Indické restauraci a toto léto budu pracovat v Ajurvédské restauraci, kde se chci naučit více o Ajurvédě a jídle.

Připravím ochutnávku jednoduchým a dobrých indických pochutin a jídel. 

Setkání může být individuální i skupinové a můžeme si společně uvařit jednoduché indické jídlo (klidně i několik)! Ingredience jsou v ceně kurzu.

Doprovodné fotky

  • 20140506-155255-aloo.jpg
  • 20140506-155255-kokos.jpg
  • 20140506-155256-tof.jpg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.