Vaření japonských delikates - Okonomiyaki & Gyoza

Adéla Miklíková
Ahoj! Jsem Adéla, student Masarykovy univerzity a grafik na volné noze. Jsem rozpoznatelná díky fialovým vlasům a velmi rychlé chůzi :) Japonsko mne uchvátilo Více o lektorovi »

Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Kurz japonských delikates vznikl na základě ohromné pozitovní reakce mého širokého okolí na japonskou kuchyni, která v mém podání není jen sushi. Obě jídla (a mnoho dalších) jsem se naučila vařit při svém pobytu přímo v Japonsku a tak budete vědět, že se nejen sushi dá připravit báječně doma.
Japonské delikatesy vás naučí připravit si dvě jídla, která jsou evropským chutím daleko bližší.
- Okonomiyaki - "japonská pizza". My tomu říkáme dort alá Pejsek a Kočička - neskutečná kombinace, ale výborná.
- Gyzoa knedlíčky - taštičky plněné masem a zeleninou
- vařit se bude z japonských surovin
- získáte informace kde vše sehnat, co kupovat
Na kurzu zažijete a vyzkoušíte si:
- Jaké suroviny vybrat a kde je koupit
- Správnou přípravu jídla
Odnesete si:
- Obě uvařená jídla
- Dashi pro možnost si jídla velmi snadno brzy připravit znovu
Pro koho je kurz určen:
- Pro všechny milovníky Japonska, kteří chtějí vyzkoušet něco nového
- Pro lidi, co už tyto jídla ochutnali a chtějí se naučit přípravu
- Gurmány co chtějí okusit jídla, která nejsou v Česku k dostání
- I pro úplné začátečníky s vařením
Další zajímavé kurzy

Jak připravit kurz na Naučmese.cz
Adam Marčan

Jak na osobní finance
Michal Doubek

Jak na pojištění
Michal Doubek

Vylepši své prezentační a rétorické dovednosti
Vít Skalický
Webinář - online ,

Jak plně využít svůj telefon či tablet s Androidem nebo iOS?
Hynek Opatřil
Kdekoli v ČR ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne

BRAND JE MRKEV: budování značek prakticky & účelně
Karel Novotny
Ostrava ,

Citlivý řez ovocných stromů, pouze teorie
Honza Kačer
Hradec Králové ,

Jak psát, aby to fakt četli?
Martin Kavka
Praha ,

Smysluplné rozhovory
Michaela Moreira Salgado
Praha ,

Jedlé trvalky v přírodní zahradě
Petra Vodenková
Webinář - online ,
Kurz byl skvělý, vše probíhalo ve velmi přátelské atmosféře a nenásilnou formou jsme se naučili přípravu dvou japonských pokrmů. K tomu jsme dostali mnoho informací o použitých surovinách a tipech, kde je koupit. Domů nám lektorka zabalila několik klíčových surovin (což mě přinutilo hned si nabyté znalosti vyzkoušet znovu v praxi) a naše výtvory. Doporučuji!
Vše bylo super, jak lektorka, náplň kurzu, tak naše zapojení do procesu. Pokud můžete, tak se zúčastněte. Díky. :-)
Kurz se mi moc líbil, užila jsem si setkání s podobnými gastronadšenci jako jsem já :)
Kurz určitě doporučuju všem milovníkům Japonska.
Oceňuji pohodovou atmosféru a skutečné zapojení se do vaření – aka jsem rád, že jsem si také rovnou ušpinil ruce.
Rozhodně doporučuji takto postupovat i příště.
(A zařídit blafnutí plamene... skvělý zážitek!)
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: