Kváskový chleba

7shtsduc4c16qtp-me.jpeg

Petr Chutný

Baví mě vařit, sdílet jídlo a nadšení z něj a experimentovat s ním. Zajímá mě jeho efekt na lidské tělo i ducha. Kam přijedu, tam mě chutná 😄 A dělá mi velkou Více o lektorovi »

9qbz64jzg6ayg1e-p4160272.jpeg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Chcete se naučit péct s kváskem? Jde o dlooouhou tradici, která v sobě nese potenciál pro dobré zdraví, chutný chleba který dlouho vydrží, a také zábavné experimentování 🙂

Ať už vás zajímají nadýchané bochníky s křupavou kůrkou a velkými bublinami, nebo hutné žitné chleby, jste tu správně. Na mém kváskovém workšopu se seznámíte s kváskem, dozvíte se jak se o něj starat, jak s ním péct a třeba i vařit.

Upečeme si nadýchaný ukázkový kváskový bochník, dáme si jídlo s kváskovým chlebem, odnesete si kvásek domů a k němu i materiály s instrukcemi jak se o něj starat a s obsáhlým postupem k pečení kváskového chleba.

Budu vám také „na drátě“ i po workšopu pro jakékoliv otázky, rady a pomoc na vaší cestě kváskovým tvořením.

Co zažijete?

  • Dokrmíte kvásek
  • Zaděláte těsto
  • Popřekládáte těsto
  • Vytvarujete si bochník
  • Uložíte bochník do ošatky/vlastní mísy
  • Najíte se kváskového chleba

Co si odnesete?

  • Můj kvásek
  • Mou příručku o kvásku
  • Můj podrobný recept na kváskový chleba
  • Pokud chcete, tak zadělané těsto na upečení doma (večer či ráno další den)

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.