Kváskový chleba
Petr Chutný
Baví mě vařit, sdílet jídlo a nadšení z něj a experimentovat s ním. Zajímá mě jeho efekt na lidské tělo i ducha. Kam přijedu, tam mě chutná 😄 A dělá mi velkou Více o lektorovi »
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Chcete se naučit péct s kváskem? Jde o dlooouhou tradici, která v sobě nese potenciál pro dobré zdraví, chutný chleba který dlouho vydrží, a také zábavné experimentování 🙂
Ať už vás zajímají nadýchané bochníky s křupavou kůrkou a velkými bublinami, nebo hutné žitné chleby, jste tu správně. Na mém kváskovém workšopu se seznámíte s kváskem, dozvíte se jak se o něj starat, jak s ním péct a třeba i vařit.
Upečeme si nadýchaný ukázkový kváskový bochník, dáme si jídlo s kváskovým chlebem, odnesete si kvásek domů a k němu i materiály s instrukcemi jak se o něj starat a s obsáhlým postupem k pečení kváskového chleba.
Budu vám také „na drátě“ i po workšopu pro jakékoliv otázky, rady a pomoc na vaší cestě kváskovým tvořením.
Co zažijete?
- Dokrmíte kvásek
- Zaděláte těsto
- Popřekládáte těsto
- Vytvarujete si bochník
- Uložíte bochník do ošatky/vlastní mísy
- Najíte se kváskového chleba
Co si odnesete?
- Můj kvásek
- Mou příručku o kvásku
- Můj podrobný recept na kváskový chleba
- Pokud chcete, tak zadělané těsto na upečení doma (večer či ráno další den)
Další zajímavé kurzy
Upeč třeba chleba
Praha ,
WordPress pro úplné začátečníky a začátečnice
Webinář - online ,
Feldenkraisova metoda pro začátečníky
Google Analytics a Výkonnostní marketing
Praha ,
Jak na reklamní bannery pro e-shop nebo web
Praha ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne
Jak na pojištění
První řečnický klub Školy rétoriky
Praha ,
Jak na obsah jako profesionální kreativci
Praha ,
Řezbářský kurz aneb Velká radost z malého kousku dřeva
Brno ,
Smysluplné rozhovory
Brno ,
Otřesný. Pan Chutný se nám pokoušel něco sdělit, pak jsme diskutovali o tom, jak by měl kurz vést. Asi si to namyslel takto: "něco umím, vyzkouším si to na vás, a vy mi pak řekněte, jak to mám příště udělat, protože na tom chci vydělávat. A kdo se chce naučit péct chleba, přijdete příště a to mi už zaplatíte". Na místě jsme dostali jen židli. Nebylo si kde položit něco poznámky. Po "kurzu" přišla nabídka na ocenění předvedeného??? A nabídka na kurz za 1000 Kč, ale máme slevu - jen 600 Kč. Tento člověk je buď tak najivní, nebo má velkou drzost a odvahu. Přijela jsem 100 km se něco naučit, zatím jsem se zděsila. Web vypadá jako profi škola, zatím je to pod amatérskou úrovní. Ti, co se přišli něco naučit, tak z kurzu postupně odcházeli, protože to byla ztráta času.
Reakce lektora: Mrzí mě že vám toho kurz moc nedal a vnímám že jeho zkrácená verze vůbec nefunguje. Zapoměl jsem na základní fakt, že si lidi potřebují na všechny kroky přípravy chleba opravdu šáhnout.
Kurz jsem přepracoval tak aby si každý šáhl na všechny kroky přípravy kváskového chleba a zvu vás na něj zdarma v rámci omluvy.
•
Na stole bylo teda místa pro poznámky dostatek 🙂 A myslím že zkušenosti které se dají předat mám a hodnotu mají, akorát jsem pro to zvolil nevhodnou formu a nevěnoval tomu dost přípravy. Nicméně bez vaší zpětné vazby by mi to tak silně nedošlo, takže děkuji.
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: