Kurz Raw vegan PÁRTY recepty

Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Srdečně vás zvu na druhý kurz v tomto roce, Raw vegan PARTY recepty aneb jak uspokojit své choutky a okouzlit návštěvu.
Nový rok s novou inspirací, novou cestou, blíže sám k sobě.
Raw food není jen o jídle.
Je o důvěře k matce přírodě i našemu tělu.
Dojít k němu ale můžeme z různých míst a základ může být i "pouhé" nadšení z chutí, lehkosti, svěžesti.
A to svěžesti jídla, i naší vlastní.
Tabule plná pestrých svěžích dobrot, u kterých na první a často ani na druhý pohled nebude patrné, že jsou bez tepelné úpravy.
Občerstvení pro návštěvu a pro nás samotné, v "raw" kvalitě, nemusí být jen o salátech..
Co se dozvíte:
- Co je to raw food a proč našemu tělu prospívá.
- Proč je dobré zařadit min 50% živé stravy do našeho jídelníčku.
- Co s tělem dělá vařená strava.
- Jaké vybavení v raw food používat, ale i to, jak jdou ty drahé stroje obejít.
- Jak fungují chutě a konzistence a jak si nejlépe tvořit vlastní lahodné recepty, nezávisle na kuchařkách a internetu.
- Vychytávky, které nám usnadní práci.
- Kde nejlépe nakupovat ingredience na raw pokrmy.
Co se naučíte:
- pomazánky,
- krémy,
- jednohubky,
- zeleninové ravioly,
- rychlé, skvělé dezerty,
- sýry a s čím je kombinovat,
- nachos, i s dipy,
- krekry,
- marinované a sušené zázraky.
Co si odnesete:
- Nové informace a zkušenosti,
- nové jednoduché i složitější recepty na originální, zdravé recepty,
- krabici plnou všeho, co vytvoříte (nebo společně vytvoříme) a nesníte na místě :)
Kurz je určen pro začátečníky, ale i pokročilé, kteří se chtějí naučit nové recepty, nabrat novou inspiraci a rádi si zopakují základní informace o raw food.
K dispozici budete mít vytištěné texty s recepty.
Těším se, Míša Missue
Další zajímavé kurzy

Mandala - moje vnitřní mandala
Praha ,

Individuální koučování
Praha ,

Otevření hlasu pro lepší mluvený projev a zpěv
Brno ,

Servis jízdního kola - Servis kola doma
Praha ,

Jedlé trvalky v přírodní zahradě
Webinář - online ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne

Výchovný řez ovocných stromů

Módní workshop; Sama sobě stylistkou
Praha ,

BRAND JE MRKEV: budování značek prakticky & účelně
Ostrava ,

Smysluplné rozhovory
Brno ,

Tvorba reelsů a dalších trendy formátů pro Instagram v roce 2025
Webinář - online ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: