Kreativně se dřevěnými dýhami
Vladimír Schmid
Už od dětství se bavím cestováním, kreativitou a vymýšlením akcí pro druhé. Věnuji se více oborům a snažím se mezi nimi najít průnik - při tvorbě mně fascinuje Více o lektorovi »
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Smyslem kurzu je naučit lidi rychle, zábavně a především kreativně vytvářet působivé designové prvky ze dřeva.
Zaměříme se na výrobu stínítek lamp, obalů květináčů a lahví prostým ohnutím dýhy. Lze také vyrobit obal na sešit, dekoraci na zeď a mnoho dalšího.
Nemusíme být v truhlárně, vystačíme si s nůžkami, řezákem a lepidlem. Budeme experimentovat, dýh bude dost a nemusíte se bát, že něco pokazíte.
Smyslem kurzu je v úvodu hledat tvar, koncept a nápad, který ve finále dotáhneme do designu výrobku, který si budete moci odnést domů. Kurz tedy plní funkci dvojí - bavit se kreativitou a naučit se pracovat s dýhami.
Akce bude probíhat 3 hodiny v industriálním prostoru Malé Ameriky, kde si vysvětlíme krátce veškeré techniky, naučíme se poznat javor od buku, ukážeme si také, jak lze dřevo tónovat i voskovat. Na místě budou ukázky již hotových výrobků a sešit nápadů pro inspiraci. Účastníci mohou tvořit zcela svobodně, ty váhavější rád povedu k nalezení vlastního nápadu nebo realizaci již něčeho ozkoušeného.
V ceně kurzu je materiál a drobné občerstvení.
Další zajímavé kurzy
Úvod do fashion podnikání - online kurz BOOST
Otevření hlasu pro lepší mluvený projev a zpěv
Praha ,
Nauč masírovat sám sebe
Právní a finanční gramotnost pro podnikatele
Praha ,
Jak na vizualizaci dat a data storytelling?
Praha ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne
Re-Design - Renovace nábytku
Praha ,
Módní workshop; Sama sobě stylistkou
Praha ,
Koktejly jsou věčné
Praha ,
Módní workshop; Kapsulový šatník
Klatovy ,
Jeden koktejl nestačí
Praha ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář:
Dobry den, mela bych zajem o tento kurz. Je stale k dispozici? Dekuji. S pozdravem, Eleni
Zrušit odpovědět na tento komentář Odpovědět