Jarní očista organismu
Lucie Němečková
Jsem maminka dvou kluků, s velkou zálibou v jídle a vaření. K výživě mě před více než dvaceti lety přivedly zdravotní problémy, začala jsem se zajímat o Více o lektorovi »
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Jsem výživová poradkyně s velkou zálibou v jídle a vaření.
Očista, půsty mě zajímaly vždy a zkoušela jsem lecos s různými výsledky i průběhem:). Informací je dnes spousta, často protichůdných. Mým záměrem je Vám pomoci se v nich zorientovat a hledat tu správnou cestu právě pro Vás, právě teď. Tipů ale dostanete spoustu, takže se k informacím můžete vrátit a příště třeba jít i dál.
Na kurzu probereme:
- proč je dobré v průběhu celého života své tělo čistit,
- jak předcházet intoxikaci,
- co se děje v průběhu očisty děje,
- jak fungují kyseliny a zásady v našem organismu,
- jak předcházet překyselení,
- tipy na jednoduché očistné kůry,
- jak pomohou při detoxikaci zelené potraviny.
Doneste si seznam svých vlastních otázek, určitě se k nim dostaneme.
Těším se na Vás.
Další zajímavé kurzy
Kurz vaření pro začátečníky
Praha ,
Cvičení Qi Gong (Čchi-kung) Osm kusů brokátů pro harmonizaci těla, mysli a duše
Praha ,
Sám sobě koučem
Plzeň ,
O investování - Jak na investiční strategie
Řídím s radostí - seznamovací hodina
Praha ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne
Jak na obsah jako profesionální kreativci
Praha ,
Základy háčkování
Praha ,
Kurz mongolské kaligrafie: písmo, jak ho neznáte
Brno ,
Najděte svůj osobitý styl (a už ho neztraťte)
Praha ,
Re-Design - Renovace nábytku
Praha ,
Kurz splnil moje očekávání, dozvěděla jsem se několik nových věcí, oceňuji individuální přístup.
Mě osobně kurz nakopnul k tomu si detox dát - ode dneška jím na pár dní pouze rýži, maximálně zeleninu, abych se na jaře pročistila a cítila se lépe. Taky jsem vytáhla ze skříně odšťavňovač, který tam pár měsíců ležel. Potřebovala jsem zjistit na co si dát pozor a čemu se vyvarovat a to kurz splnil.
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: