Jak si upéct chleba z kvásku s Janou Berkovu
Jana Berková
Kvásek je mojí vášní a povoláním. Naučím i vás, jak s ním kamarádit. Péct, vařit, smažit... Slané i sladké! Napsala a vydala jsem 4 vymazlené Kváskové kuchařky Více o lektorovi »
Jídelna Bazalka ve Dvorku, K. H. Máchy 747, bazalkahk.cz, Hradec Králové
(mapa)
už jen jeden účastník a kurz se uskuteční
Zbývají už jen 3 místa
Poznámka k termínu
Na kurzu bude více lidí, přihlašují se i jinak.
Upečte si svůj chleba z kvásku!
Jak na to? Vše se dozvíte názorně na tomto kurzu.
Zaděláme vzorové těsto a stejné si pak uděláte sami doma a druhý den upečete a voňavý zakrojíte.
Na kurzu:
- ochutnáte už upečený a upařený chleba
- odnesete si v přinesené nádobce můj 12letý živý kvásek
- prozradím vám můj recept na chleba, ověřený několika tisíci kurzistů a čtenářů
- věnuji vám kus mé kváskové vášně :)
- inspiruji vás k dalšímu nekonečnému využití kvásku
Dozvíte se vše zásadní, ověřené, praktické a funkční:
- o kvásku, surovinách, pomůckách, zadělání těsta, pečení i uchovávání chleba
- zjistíte, jak mít chutný chleba za 15 min. práce a péct co nejrychleji nebo za co nejdéle
- dozvíte se i mýty a pověry o kvásku a pečení chleba
- dostanete odpovědi na vaše otázky
K zakoupení bude i pár užitečností:
moje 4 kváskové kuchařky a kalendář, ošatky, formy, koření, nože a další vychytávky.
Těším se na setkání s vámi!
Jana Berková
Víš, že Jana vede také tyto kurzy?
- Velký kurz pečení a vaření z kvásku s Janou Berkovou - Individuální
- Pečení chleba z kvásku s Janou Berkovou - Individuální
- Bezlepkové pečení a vaření z kvásku z jednodruhových mouk - Individuální
Další zajímavé kurzy
Facebookové reklamy pro začátečníky – Nebojte se dát Zuckerbergovi vydělat
Jan Vondryska
Praha ,
Grafika pro negrafiky aneb když grafik nemá čas
Hana Motlíčková
Brno ,
Vylepši své prezentační a rétorické dovednosti
Vít Skalický
Webinář - online ,
Kaj džas, more? (Minikurz romštiny)
Martina Vančáková
Praha ,
Procreate: Seznamte se základními funkcemi
Zdenka Tomaidesová
velmi přínosný kurz, naučila jsem se mnoho nového a mohla jsme se zeptat na cokoliv
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: