Jak se naučím vařit bez masa a vykouzlit k tomu zdravé přílohy a netradiční omáčky
Martina Šárová
Aloha všem co se chtějí naladit :) Vítejte na mém profilu. Jsem průvodkyně zdravého životního stylu. Pohybuji se mnoho let v oblasti zdravé stravy, pohybu a Více o lektorovi »
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Kurz již navštívilo 18 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣
Aloha od plotny plné dobrot vám přeji :)
Zvu vás na interaktivní výukový a praktický kurz vaření, na kterém se stanete SAMI SOBĚ VÝŽIVOVÝM PORADCEM.
Naučíte se 100% orientovat v potravinách vhodných na přípravu luxusních a netradičních omáček. Pověnujeme se také přípravě bezlepkových příloh.
Víte že:
- za naše zdraví zodpovída především naše strava.
- za naší náladu může také zodpovídat strava
- za naše kila může jedině strava
- za naší nevrlost může někdy strava
- za náš klid zodpovídá naše strava aaaach....
V tomto kurzu postavíte pevný základ vaření svého originálního a super zdravého jídla a je to pro vás vhodný pokud:
- Chcete praxi, ale také pokecat o tom, co udělat s hlavou, aby vám do toho věčně nebrebentila a vy jste mohli jíst bez výčitek?
- Chcete zažít, jak je to lehké uvařit si rychle a zdravě, bez zbytečného a zdlouhavého přemýšlení o přípravě jídelníčku.
- Když nechcete od rána do večera dumat nad tím co jíst, kdy to jíst a jak jídlo správně kombinovat a chcete nastavit totální automatiku?
- Máte přečtený všechny kuchařky a oběhnutý všechny obchody se zdravou výživou a stejně vám přijde pruda že zase nevíte co uvařit?
Časová náročnost kurzu je 3,5 hodiny.
V ceně kurzu je zahrnuto:
- pitný režim
- čaj, voda
- červené víno
- ochutnávka všech uvařených jídel
- společnost skvělých lidí
- tři hodiny zážitků, zábavy a legrace
- Své místo na kurzu si včas rezervujte
Jak bude kurz probíhat?
Ve zdravém jídelníčku s tímto kurzem je možné počítat s minimalismem. Naučíte se jít cestou jednoduchosti, přírody, barev, pohody a luxusně jednoduché přípravy jídel od prazákladů, za použití smyslu lidské výživy. Neznamená to ale, že na talíři toho ochutnáme málo. Spíše naopak. Bude toho mnoho. Proto před kurzem doporučuji nejíst 2 - 3 hodinky, ale klidně od oběda. Ten doporučuji jíst mezi 12 - 1 hod.
Budeme ochutnávat, čichat, vonět, kombinovat, poznávat a vařit základní skladbu stravy z obilovin, luštěnin, zeleniny a rostlinného masa. Použijeme superpotraviny, které lidské tělo léčí, jako je například Miso pasta, nebo ho odkyselují, jako je Ume ocet.
Co se v kurzu naučíte?
- Naučíte se základy kombinací potravin které zharmonizují váš jídelníček
- Naučíte se kombinovat různé druhy obilovin, luštěnin a zeleniny
- Vyzkoušíte nekonečné možnosti kombinací obilovin, luštěnin, rostlinného masa a dušené i syrové zeleniny
- Ochutnáte mnoho variant a budete se učit jednotlivé složky potravin přímo v kurzu
- Budete umět vyjmenovat více než 3 druhy obilovin :)
- Dozvíte se, jaká strava si přípravou zachová nejvíce minerálů a jak minerály ve stravě můžete navýšit
- Naučíte se, jak posilovat tělo zevnitř a své buňky chránit jídlem před stárnutím za použití enzymů v super salátech ze zeleniny
Co vám tento kurz přinese do života?
Naučíte se poznat a objevit jednoduché typy superpotravin, které tělu prospívají a i při vaření si zachovávají potřebné živiny.
Na tomto kurzu se naučíte kouzlit s jídlem, a pochopíte, že zdravé vaření není vůbec složité, ani zdlouhavé.
V tomto vzdělávacím kurzu se naučíte vytvořit různé druhy omáček a polévek a také vykoumáte kombinace různých barev i chutí.
Naučíte se přípravu nutričně bohatých a léčivých jídel, které jsou uvařeny ze 100% rostlinných ingrediencí.
Takto uvařená jídla pro vás budou vhodnou variantou pro snídaně, svačiny, oběd i večeři.
Z čeho budeme vařit?
obiloviny (jáhly, pohanka, rýže, ovesné vločky)
luštěniny (čočka tmavá, čočka červená, bílé fazole, cizrna)
zelenina (ředkev daikon, květák, ledový salát, ředkvičky, mrkev, celer, petržel, rukola, mungo výhonky, kedlubna, okurka, černá ředkev)
Miso, Sojová omáčka Tamari, Ume ocet, Himalájská sůl, mořské řasy, Koriandr, Petržel, jarní cibulka
Tofu, Robi maso, Saitan
Co se naučíte?
- K základu polévky používat pastu MISO, která je prospěšná díky svým vlastnostem v mnoha ohledech a skvěle podporuje lidské zdraví.
- vytvářet zeleninový základ pro vaření polévek a omáček
- luštěninový základ pro využití jako přílohy, nebo k zahuštění polévek, nebo omáček
- kombinovat obiloviny, luštěniny a vhodnou zeleninu
- používat mořskou řasu pro zvýšení minerálů v jídle
- připravovat, marinovat a nakládat rostlinné "maso"
- uvařit si čočkový základ
- používat čistou himalájskou sůl
- používat zdravou Sojovou omáčku Tamari
- používat Ume ocet - léčivý ocet
- klíčit fazole mungo
- namáčet semínka a ořechy a zvýšit tak podíl aminokyselin, živin a enzymů
- připravovat zeleninové saláty pro vaše optimální trávení
Co si z kurzu odnesete?
E-book "Jak si udržet pevné zdraví" ZDARMA
E-book "Recepty" ZDARMA (PŮVODNÍ CENA 250,- Kč)
E-book "Jídlem k dobrému zdraví" ZDARMA (PŮVODNÍ CENA 500,- Kč)
Tak, a to je ke kurzu asi tak všechno a já se už moc těším!!!
Věříš, že i kurz vaření může být super zábavný a zažiješ taky hodně zábavy? Přijď a uvidíš!
Své místo na kurzu si včas rezervuj.
Kurz byl super, stihli jsme toho navařit a ochutnat opravdu dost a všechno bylo výborné! Kurz byl přínosný a rozhodně splnil má očekávání.
velmi přínosný, spousta nových informací, z neosobního kurzu, který jsem očekávala se vyvinulo velmi příjemně strávené odpoledne při obohacující konzultaci, odcházela jsem namotivovaná něco změnit s pocitem, že vše půjde, když se chce... a výsledek? i po třech týdnech mě to stále baví a ze stresových vnitřních bojů typu "co nesmím" jsem se dopracovala k tomu "co mohu" :) těším se a další konzultaci obohacenou o uvedení do tajů jógy
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář:
Dobrý den, chtěl bych tento kurz objednat pro manželku. Kdy a kde se kurz koná a jak se registrovat?
Zrušit odpovědět na tento komentář OdpovědětDěkuji