Jak naložit nejlepší nakládaný hermelín
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Kurz již navštívilo 44 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣
Nakládejte s láskou, nakládejte pro své přátele, na oslavu, večírek, na zahradní párty. Nakládejte podle vítězných a osvědčených receptů ze soutěže Velká sýrová nakládačka. Nakládaný hermelín je typickou českou specialitou, milovanou nejen Čechy, ale i cizinci, kteří ji u nás ochutnají. Nemusí být ale jen o cibuli a česneku, jako je tomu ve většině restaurací! Naučíme vás ty nejoblíbenější recepty. A ukážeme vám, jak takový dobře naložený hermelín naservírovat se vší krásou a s vkusem.
V úvodu kurzu proběhne malá ochutnávka hermelínů, které jsme pro vás naložily podle nejpopulárnějších receptů z Velké sýrové nakládačky.
Každý účastník si odnese sklenici se 2 hermelíny podle dvou receptů a jeden výtisk naší knižní kuchařky s věnováním dle vlastního výběru.
V ceně kurzu jsou veškeré suroviny a sklenice. Slibujeme, že během kurzu budete dobře naloženi.
Možnost zakoupení knihy za zvýhodněnou cenu.
Kurz byl moc příjemný. Líbilo se mi, že obě lektorky přistupují ke kurzu s humorem a povzbuzují účastníky ke kreativitě.
Díky!
Odcházel jsem příjemně naložený a dvěma hermelíny ve sklenici.
Co víc si přát.
Mohu jen doporučit - účastník se dozví vše, co potřebuje k naložení hemelínů a jak se vyvarovat chyb.
S kurzem jsem byla maximálně spokojená.Byl zajímavý a poučný.
Paráda! Moc jsem si ho užila, třeba půjdeme znova :)Kurz je dobře a zábavně postaven. Už se těším až doma ochutnám naše výtvory :)
Naučila jsem se spoustu nového a doma jsem se rovnou vrhla na nakládání. Pro mě 1*
Velmi příjemně strávený večer se spoustou nových nápadů, jak hermelíny (a nejen je) nakládat. Díky!
Kurz se mi moc líbil :-)
Naprosto super kurz pro milovníky nakládáných hermelínů! Člověk se dozví zajímavosti o hermelínech jako takových i o jejich nakládání, holky dají tipy, jak si naložit ten nejlepší hermelín, což se následně projeví i v praxi. Na škále bodů od 1 do 5 dávám známku 10 a vřele doporučuji! :) Sama přemýšlím o tom, že si ho dám klidně znovu ;)
Kurz byl super, zábavný a přínosný. Dozvěděli jsme se spoustu tipů, jak (ne)nakládat, což jsme si i vyzkoušeli v praxi. Fajn byly i historky ze zákulisí Velké sýrové nakládačky. Určitě můžu doporučit!
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: