Jak naložit nejlepší nakládaný hermelín

Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Kurz již navštívilo 44 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣
Nakládejte s láskou, nakládejte pro své přátele, na oslavu, večírek, na zahradní párty. Nakládejte podle vítězných a osvědčených receptů ze soutěže Velká sýrová nakládačka. Nakládaný hermelín je typickou českou specialitou, milovanou nejen Čechy, ale i cizinci, kteří ji u nás ochutnají. Nemusí být ale jen o cibuli a česneku, jako je tomu ve většině restaurací! Naučíme vás ty nejoblíbenější recepty. A ukážeme vám, jak takový dobře naložený hermelín naservírovat se vší krásou a s vkusem.
V úvodu kurzu proběhne malá ochutnávka hermelínů, které jsme pro vás naložily podle nejpopulárnějších receptů z Velké sýrové nakládačky.
Každý účastník si odnese sklenici se 2 hermelíny podle dvou receptů a jeden výtisk naší knižní kuchařky s věnováním dle vlastního výběru.
V ceně kurzu jsou veškeré suroviny a sklenice. Slibujeme, že během kurzu budete dobře naloženi.
Možnost zakoupení knihy za zvýhodněnou cenu.
Další zajímavé kurzy

Jak připravit kurz na Naučmese.cz

Jak na sociální sítě? Přednášky TOP lektorů z MiniFestu

Chytrý výběr a nákup ojetého vozu (i online)
Webinář - online ,

Jak zkrotit nejen pastelky?
Praha ,

Jak vzdělávat děti
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne

Osobní produktivita
Praha ,

Módní workshop; Sama sobě stylistkou
Praha ,

Objevte Bitcoin (pro úplné začátečníky)
Brno ,

BRAND JE MRKEV: budování značek prakticky & účelně
Brno ,

Štípaná mozaika
Praha ,
Kurz byl moc příjemný. Líbilo se mi, že obě lektorky přistupují ke kurzu s humorem a povzbuzují účastníky ke kreativitě.
Díky!
Odcházel jsem příjemně naložený a dvěma hermelíny ve sklenici.
Co víc si přát.
Mohu jen doporučit - účastník se dozví vše, co potřebuje k naložení hemelínů a jak se vyvarovat chyb.
S kurzem jsem byla maximálně spokojená.Byl zajímavý a poučný.
Paráda! Moc jsem si ho užila, třeba půjdeme znova :)Kurz je dobře a zábavně postaven. Už se těším až doma ochutnám naše výtvory :)
Naučila jsem se spoustu nového a doma jsem se rovnou vrhla na nakládání. Pro mě 1*
Velmi příjemně strávený večer se spoustou nových nápadů, jak hermelíny (a nejen je) nakládat. Díky!
Kurz se mi moc líbil :-)
Naprosto super kurz pro milovníky nakládáných hermelínů! Člověk se dozví zajímavosti o hermelínech jako takových i o jejich nakládání, holky dají tipy, jak si naložit ten nejlepší hermelín, což se následně projeví i v praxi. Na škále bodů od 1 do 5 dávám známku 10 a vřele doporučuji! :) Sama přemýšlím o tom, že si ho dám klidně znovu ;)
Kurz byl super, zábavný a přínosný. Dozvěděli jsme se spoustu tipů, jak (ne)nakládat, což jsme si i vyzkoušeli v praxi. Fajn byly i historky ze zákulisí Velké sýrové nakládačky. Určitě můžu doporučit!
Na kurzu panovala příjemná atmosféra a prostory Člověka v tísni nad kavárnou Langhans k tomu jenom vybízely. Všechno to uteklo rychle jako voda a já si po třech hodinách odnášel nejen sklenici s dobře naloženými hermelíny, ale také dobrou náladu z příjemně stráveného pátečního večera. Nemůžu nic než chválit a kurz doporučit i dalším zájemcům o sýrovou nakládačku.
Clovek by nikdy neveril, ze o nakladanem hermelinu se da udelat kurz. Predstavte si de to a stoji za to se ho zucastnit ;) Temto kurz neni jen o nakladani jako takovem, ale i o historii a soucastnosti hermelinu a velke syrove nakladacce :)
Příjemné prostředí, příjemná atmosféra, příjemní lidé. Výsledek- super zážitek!
Kurz se konal v inspirativním prostředí Galerie Langhans. Milým překvapením bylo i spoustu teorie k hermelínu a nakládání, fotky a příběhy z akcí Velké sýrové nakládačky a moc fajn skupinka účastníků :) pro mě zatím nejlepší kurz, na kterém jsem přes Naučmese byl! :)
moc se mi seminar libil, i vse co holky zminily o historii a dalsich detailech nakladaci historie... skvele bylo ochutnat dve moznosti nakladani a taky si je odnest
Paráda. Vše dobře nachystáno. Trocha teorie, trocha praxe. Bylo to super.
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: