Jak na domácí kváskový chleba
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Zajímá tě zdravý životní styl, baví tě pečení nebo chceš vyzkoušet něco nového?
Na pečení chleba není nic složitého a nepotřebujeme žádné drahé domácí pekárny a směsi na chleba. Ukážeme si, jak si jednoduše a zdravě připravit kvalitní chléb z ingrediencí, jaké máme rádi.
Společně si připravíme těsto a povíme si, co a jak do něho. Mezitím, co nám bude kynout, bude spoustu času na povídání a pití čaje. Chleba kyne přibližně 4-5 hodin, tudíž je možnost si udělat přestávku, odejít, kam je potřeba a pak se zase vrátit. Poté co nám chleba vykyne, ho upečeme a ochutnáme. Domů si odneseš přesvědčení, že na tom nic není a žitný kvásek na svůj vlastní chlebík.
S sebou budete potřebovat zavařovací sklenici (velikost od okurek) na zmiňovaný kvásek.
Pozor, může se stát, že už vám pak kupované chleby nebudou chutnat a budete muset péci každý týden, tak jako já.
Další zajímavé kurzy
SketchUp - základy 3D modelování
Brno ,
Kariérní směřování, přešlapy a rozlety
Praha ,
Způsoby práce ve 21. století aneb bez práce na dálku to nepůjde
Digitální produktivita a nástroje
Webinář - online ,
Vytvořte si svůj vlastní web nebo eshop
Webinář - online ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne
Točení na hrnčířském kruhu
Praha ,
Módní workshop; Sama sobě stylistkou
Praha ,
Citlivý řez ovocných stromů, pouze teorie
Praha ,
Módní workshop; Kapsulový šatník
Klatovy ,
Smysluplné rozhovory
Praha ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: