Jak na domácí kváskový chleba
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Zajímá tě zdravý životní styl, baví tě pečení nebo chceš vyzkoušet něco nového?
Na pečení chleba není nic složitého a nepotřebujeme žádné drahé domácí pekárny a směsi na chleba. Ukážeme si, jak si jednoduše a zdravě připravit kvalitní chléb z ingrediencí, jaké máme rádi.
Společně si připravíme těsto a povíme si, co a jak do něho. Mezitím, co nám bude kynout, bude spoustu času na povídání a pití čaje. Chleba kyne přibližně 4-5 hodin, tudíž je možnost si udělat přestávku, odejít, kam je potřeba a pak se zase vrátit. Poté co nám chleba vykyne, ho upečeme a ochutnáme. Domů si odneseš přesvědčení, že na tom nic není a žitný kvásek na svůj vlastní chlebík.
S sebou budete potřebovat zavařovací sklenici (velikost od okurek) na zmiňovaný kvásek.
Pozor, může se stát, že už vám pak kupované chleby nebudou chutnat a budete muset péci každý týden, tak jako já.
Další zajímavé kurzy
Vyplatí se mi být živnostníkem (OSVČ)? - administrativní a optimalizační rady
Praha ,
Jak na vlastní jistoty a bezpečí?
Můj hlas ve mně - základní kurz
Praha ,
Řečtina: 100 otázek a odpovědí
Kurz labužnictví
Praha ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: