Jak na domácí kváskový chleba

Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Zajímá tě zdravý životní styl, baví tě pečení nebo chceš vyzkoušet něco nového?
Na pečení chleba není nic složitého a nepotřebujeme žádné drahé domácí pekárny a směsi na chleba. Ukážeme si, jak si jednoduše a zdravě připravit kvalitní chléb z ingrediencí, jaké máme rádi.
Společně si připravíme těsto a povíme si, co a jak do něho. Mezitím, co nám bude kynout, bude spoustu času na povídání a pití čaje. Chleba kyne přibližně 4-5 hodin, tudíž je možnost si udělat přestávku, odejít, kam je potřeba a pak se zase vrátit. Poté co nám chleba vykyne, ho upečeme a ochutnáme. Domů si odneseš přesvědčení, že na tom nic není a žitný kvásek na svůj vlastní chlebík.
S sebou budete potřebovat zavařovací sklenici (velikost od okurek) na zmiňovaný kvásek.
Pozor, může se stát, že už vám pak kupované chleby nebudou chutnat a budete muset péci každý týden, tak jako já.
Další zajímavé kurzy

Jak uspořádat akci/festival/slavnost?
Brno ,

Učíme děti angličtinu s maňáskem

Točení na hrnčířském kruhu
Praha ,

VĚDOMÝ DECH - zbav se stresu a úzkosti

První řečnický klub Školy rétoriky
Praha ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne

BRAND JE MRKEV: budování značek prakticky & účelně
Ostrava ,

Citlivý řez ovocných stromů, pouze teorie
Hradec Králové ,

Jak psát, aby to fakt četli?
Praha ,

Smysluplné rozhovory
Praha ,

Jedlé trvalky v přírodní zahradě
Webinář - online ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář:
Dobrý den chci se zeptat zda nemáte kurz chleba ve středu 5.3 měli jsme zakoupený kurz u kolegyně ale onemocněl ji syn ,tdk hledáme náhradní možnost ,nejsme z Prahy ale v Praze ve středu budeme ,děkuji za odpověď Campbell Pavla
Zrušit odpovědět na tento komentář Odpovědět