Informace a práce s nimi - ziskejte čas a ušetřete peníze

Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
V našem semináři se naučíte, jak správně pracovat s informacemi a jak je využít. Díky správné práci s informacemi ušetříte čas - nejcennější komoditu dnešního světa.
Získejte výhodu před ostatními ve škole, v zaměstnání, v jednání s partnery... Využije ho bankéř i automechanik, student i profesor, číšník i manažer.
Obsah semináře se skládá z následujících témat:
- Úvod do historie informací
- Úvod do světa práce s informacemi
- Základní techniky na získání správných informací
- Analýza získaných informací a křížové ověření, vyhodnocení rizik
- Jak udělat správné rozhodnutí na základě získaných informací
- Distribuce informací
- Zhodnocení výsledku rozhodnutí
Získané dovednosti uplatníte ihned v praxi – ve škole, doma, v zaměstnání, zkrátka kdekoliv se budete nacházet. Stane se z Vás silnější, schopnější partner všem ve Vašem okolí.
Seminář je interaktivní a zapojení posluchačů je vítáno a vyžadováno.
Ke každému tématu se vážou reálné zkušenosti z mnoha oborů.
Na semináři se můžete učit na svých vlastních zkušenostech. Na konci budete vědět, jak se ptát. Na co se zeptat. Koho se zeptat. Jak s informacemi naložit a jak se rozhodnout. A být o krok napřed.
S lidmi a informacemi pracuji celý svůj profesní život. 18 let zkušeností od řadových pozic po top management. Přehled napříč obory. Soustavné sebevzdělávání. To vše nyní nabízím i Vám.
Další zajímavé kurzy

Posuňte své prezentace na vyšší úroveň
Brno ,

Den s osobní stylistkou
Brno ,

Nultý krok: Co musíš udělat ještě předtím, než uděláš změnu
Webinář - online ,

Sólový zpěv pro nezpěváky
Praha ,

V kanclu i doma bez bolesti
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne

Jak na investování

Módní workshop; Sama sobě stylistkou
Praha ,

První řečnický klub Školy rétoriky
Praha ,

Najdi svůj přirozený styl oblékání
Praha ,

Kváskový chléb poctivě a s láskou
Brno ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: