Hubneme do plavek – letní recepty, raw dezerty

Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Jíte rádi a chcete zhubnout?
Naučte se recepty, po kterých se netloustne:
- z čistě rostlinných surovin
- jednoduché,
- rychlé,
- chutné
- letní!
Dozvíte se o principech zdravého stravování, o přípravě veganských jídel, které nás plnohodnotně vyživují a po kterých se netloustne. Naopak po kterých se vám přirozeně upraví váha.
V průběhu kurzu budeme hovořit o stravě, surovinách a výživových směrech, které na nás příznivě působí a které jsou vhodné pro různá období roku a celkovou harmonizaci organismu.
Co se na tomto kurzu naučíte a co si společně připravíme:
- variabilní možnosti letních receptů pro každý den
- rychlé svačiny na cesty, na výlety a k vodě (lněné krekry, falafel, polentové krekry, ...)
- burritos (sváča na cesty podle vašich představ)
- sushi (vcuku letu se naučíme motat sushi rolky)
- veganskou zmrzlinu
- raw mangový a čokoládovo-datlovo mátový dezert
- raw flapjack
- zeleninové, zeleninovo-luštěninové saláty a skvělé zálivky ( z ořechů, luštěnin, zelených bylin)
- super výživné ovocné saláty
- smoothie variace pro každý den (rychlovka pro ty co chtějí jíst vyváženě, ale občas nestíhají)
- a opět nějaké nové veganské pomazánky
Že to nejde všechno za 4 hodiny stihnout? Kdo znáte mé kurzy, tak víte, že to JDE!
Připravte se na vařením, informacemi a recepty velmi nabitý kurz. A přijďte klidně hladoví, budeme hodně jíst a ochutnávat.
Další zajímavé kurzy

Staň se skvělým lektorem
Praha ,

Jak jednoduše kreslit postavičky
Webinář - online ,

Didaktika cizích jazyků

Bezkontaktní kickbox v parku
Praha ,

Hravé háčkování pro začátečníky
Brno ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne

BRAND JE MRKEV: budování značek prakticky & účelně
Ostrava ,

Citlivý řez ovocných stromů, pouze teorie
Hradec Králové ,

Jak psát, aby to fakt četli?
Praha ,

Smysluplné rozhovory
Praha ,

Jedlé trvalky v přírodní zahradě
Webinář - online ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: