Hubneme do plavek – letní recepty, raw dezerty
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Jíte rádi a chcete zhubnout?
Naučte se recepty, po kterých se netloustne:
- z čistě rostlinných surovin
- jednoduché,
- rychlé,
- chutné
- letní!
Dozvíte se o principech zdravého stravování, o přípravě veganských jídel, které nás plnohodnotně vyživují a po kterých se netloustne. Naopak po kterých se vám přirozeně upraví váha.
V průběhu kurzu budeme hovořit o stravě, surovinách a výživových směrech, které na nás příznivě působí a které jsou vhodné pro různá období roku a celkovou harmonizaci organismu.
Co se na tomto kurzu naučíte a co si společně připravíme:
- variabilní možnosti letních receptů pro každý den
- rychlé svačiny na cesty, na výlety a k vodě (lněné krekry, falafel, polentové krekry, ...)
- burritos (sváča na cesty podle vašich představ)
- sushi (vcuku letu se naučíme motat sushi rolky)
- veganskou zmrzlinu
- raw mangový a čokoládovo-datlovo mátový dezert
- raw flapjack
- zeleninové, zeleninovo-luštěninové saláty a skvělé zálivky ( z ořechů, luštěnin, zelených bylin)
- super výživné ovocné saláty
- smoothie variace pro každý den (rychlovka pro ty co chtějí jíst vyváženě, ale občas nestíhají)
- a opět nějaké nové veganské pomazánky
Že to nejde všechno za 4 hodiny stihnout? Kdo znáte mé kurzy, tak víte, že to JDE!
Připravte se na vařením, informacemi a recepty velmi nabitý kurz. A přijďte klidně hladoví, budeme hodně jíst a ochutnávat.
Další zajímavé kurzy
Porozuměj řeči těla - neverbální komunikace
Praha ,
Zatočte s chaosem v poště Gmail
Webinář - online ,
Profesní image
Brno ,
Vylepši své prezentační a rétorické dovednosti
Webinář - online ,
Kariéra s koučem - jak dál?
Webinář - online ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne
Jak na pojištění
Jak na obsah jako profesionální kreativci
Praha ,
Řezbářský kurz aneb Velká radost z malého kousku dřeva
Brno ,
Re-Design - Renovace nábytku
Praha ,
Smysluplné rozhovory
Brno ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: