Čajový sommelier aneb jak poznat dobrý čaj
Jaromír Horák
V oboru čajového profesionála jsem od roku 2004. Nejprve jsem se věnoval čajovému cateringu aneb kvalitní čaje na významných společenských akcích. Nejvíce si Více o lektorovi »
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Cílem tréninku je, aby každý absolvent poznal co mu chutná a dokázal kvalitně nakoupit z nepřeberného množství nabízených čajů.
Kurzem vás provede Jaromír Horák, člen World Tea Union od 2008, zakladatel, ředitel a Spolku Čajomír a Čajomír festu od 2009, lektorem Školy Čajomír od 2010, vítěz Tea Master Cup ČR 2016 – tea preparation. Tvůrce čajových energy drinků Samurai Shot od 2015.
Délka kurzu: 120 minut /17-19 hod./
Místo: Czech Tea Centre, Vodičkova 30, Praha 1 (vchod přes prodejnu Oxalis)
Příjemný zážitek, ale ve skutečnosti jsem se nedozvěděl, "jak poznat dobrý čaj". Když jsem se dozvěděl, že o den později je ochutnávka 20 druhů first flush, za poloviční cenu, tak mi to přijde jako významný nesoulad. Myslím, že vzhledem k objemu použitých nádob je 12 lidí příliš. Z některých čajů bylo pro méně šťastné účastníky jen pár srků.
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: