Petr Polák
Na Naučmese od 9. 7. 2015. Navštívil/a 2 kurzy.
Mnoho let pracuji v HR, především okolo motivace, odměňování a performance managementu, personálních a mzdových informačních systémů. A abych se z té "tvrdé" personalistiky nezbláznil, kompenzuji to cestováním, aktivním zájmem o NLP, prací s neexaktními technikami poznání a rozvoje osobnosti a tvořením jako takovým.
Kurzy na seznamu přání:
Navštívené kurzy (2):
Jak Petr hodnotí navštívené kurzy:
-
Chci podnikat, ale nevím v čem ani jak!
I když na toto téma člověk přečte spousty knih nebo dokonce vystuduje vysokou školu, tak kurz "Chci podnikat, ale nevím v čem ani jak!" ukáže problematiku podnikání krásně pohromadě, zmíní aktuální techniky a zdroje, které mohou usnadnit rozhodování i samotný život na volné noze a které se mohou hodně lišit od toho, co jsme se před lety učili ve škole.
Názor na lektora (Adam Motvička): Adam s lehkostí pojal hodně komplexní téma, které by samo o sobě vydalo na několik kurzů. Líbí se mi jeho otevřenost s jakou hovoří o přípravě materiálů, vývoji svého uvažování o tématu i směřování celého kurzu. Opravdu oceňuji Adamův osobní přístup, kdy před samotným kurzem obeslal jednotlivé účastníky, aby je trochu poznal a ujasnil si jejich očekávání.
-
Chci si otevřít kavárnu
Bylo to velmi zajímavé a podnětné setkání, ať už člověk opravdu hodlá začít s provozem kavárny nebo se o něm chce jen něco dovědět, protože běžně, pokud v branži nemáte někoho známého, se do zákulisí kavárny tak snadno nedostanete. Určitě je to velice přínosný kurz, který pomůže v rozhodování o otevření vlastní kavárny, hlavně v souvislostech, které by Vás třeba ani nenapadly, a idealizaci této profese.
Názor na lektora (Petr Krajánek): Petr Krajánek o provozu kavárny ví hodně, své zkušenosti se nebojí předávat dál a jde mu to velice dobře. Perfektní je, že se nesoustřeďuje jen na prostý popis toho, jak kavárna funguje, ale i na praktické záležitosti ze života kavárníka včetně chyb, kterých se během otevírání i provozu kavárny dopustil.