Zážitkový kurz v nové brněnské kavárně

Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Na co se můžete těšit?
- Na informace o průběhu přípravy kavárny aneb sny versus realita,
- na zajímavé povídání o historii, pěstování a sklizni kávy,
- na senzorické hodnocení espressa a cappuccina,
- na vhled do záludnosti výroby bezkofeinové a rozpustné kávy.
A co si z kurzu odnesete?
- Informace o tom, co obnáší příprava otevření a první týdny po otevření nové kavárny,
- zajímavosti o historii, pěstování a sklizni kávy,
- odborné znalosti ohledně přípravy espressa a cappuccina,
- celkem hodně kofeinu :-),
- věříme, že i příjemný chuťový zážitek z našeho oběda.
Součástí kurzu je příjemný oběd – mezi hosty kavárny oblíbený zapečený křupavý Flaguette s prosciuttem, parmazánem, nakládanými sušenými rajčátky, rukolou a salátkem se skleničkou italského vína. A dále kávy a neomezené množství mineralizované vody.
Přijďte k nám prožít příjemný nedělní den nabitý zajímavými informacemi, výborným jídlem a kávou.
Těší se na Vás Markéta a Robin.
A možná dorazí i Bonifác. :-)
Další zajímavé kurzy

Individuální kurz grafického designu pro začátečníky a mírně pokročilé
Ivan Svárovský
Brno ,

Střih videa snadno a rychle (možno i on-line)
Josef Mašek
Praha ,

Jak vzdělávat děti
Petra Krupková

Anglická konverzace na čerstvém vzduchu
Petr 'PePa' Pavel
Praha ,

Feldenkraisova metoda pro začátečníky
Tereza Vohryzková
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: