Tajemství poutavého videa
Jan Svatoš
Režisér a fotograf, absolvent FAMU a žurnalistiky na UK v Praze. Autor trojnásobně oceněného filmu Africa obscura. Spolupracuje s Českou televizí a mnoha Více o lektorovi »
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
... aneb jak své záběry proměnit v atraktivní film.
Chcete vytvořit video, kterým ohromíte své přátele, umocníte zážitek z cestování nebo jen potěšíte sami sebe? Prozradíme Vám 5 "zlatých" pravidel pro poutavé video a přidáme 5 rad, jak se vyhnout nejčastějším chybám. Znalosti oceníte již hned při dalším natáčení. Video ve fotoaparátech je sice přelomovou technologickou inovací, která zpřístupnila filmování široké veřejnosti, velmi často ale mate - takže uživatelé nevědí co dřív - zda fotit nebo filmovat. Přibývá nahraných minut a ubývá nápadů, jak nafilmované záběry dát dohromady. A právě tomu společně uděláme přítrž.
Na kurzu vás naučíme:
- Jak rozlišit situace, které jsou vhodné pro fotografii a pro film
- Jak se již v terénu vyvarovat základních chyb a jak si ušetřit hodiny času u počítače
- Jak porozumět základům filmové řeči
- Jak odlišit dobré záběry od špatných
Přednosti kurzu:
- lektor je absolvent FAMU, zkušený profesionál s mnohaletou praxí
- prozradíme Vám 5 "zlatých" pravidel poutavého videa
- rychlý pokrok pocítíte již při dalším natáčení!
- příštím videem zaručeně ohromíte vaše přátele
Kurz je určen úplným i částečným začátečníkům i těm, kdo zkušenosti s natáčením videa již mají, ale chtějí se v něm dál zdokonalovat.
Další zajímavé kurzy
Vlastní mobilní aplikace - I
Základy fotografie pro úplné začátečníky I.
Praha ,
Time management: Čas na život
Praha ,
Improvizační kurz - Dropimprov
Praha ,
Realizace rodinných zahrad
Brno ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne
Jak na pojištění
Jak na obsah jako profesionální kreativci
Praha ,
Řezbářský kurz aneb Velká radost z malého kousku dřeva
Brno ,
Re-Design - Renovace nábytku
Praha ,
Smysluplné rozhovory
Brno ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: