Rolování Suši
Lenka Hlaváčová
Baví mě učit. Kurzy uzdravujícího vaření, feng-shui kuchyně a divoké zeleniny dělám přes 10 let. A to co učím, sama žiji. Na svém pozemku se věnuji pěstování Více o lektorovi »
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Kurz s večírkem je určen pro Vás, kteří se chcete i po oslavách cítit dobře. Inspirovat se zdravějším pohoštěním pro vzácné hosty, na párty, narozeniny, Silvestry ... Rádi by jste pronikli do umění tradiční japonské pochoutky zvané suši? Přijďte si s námi zarolovat suši rolky. Vystřídáte 4 pracovní místa, kde si osvojíte techniku čtyř způsobů balení. Co si zarolujete to si pak také na večírku sníte :-)
Nově získanou dovednost můžete hned použít na:
- Sváteční pohoštění
- Zdravé, výživné a trvanlivé rolky na cesty
- Na svačinky, do práce, do školy nebo školky
Co se na kurzu dozvíte:
- Jak správně uvařit rýži na suši, bílou i celozrnnou
- Jak namarinovat tofu, tempeh, seitan a ryby
- Jakou zeleninu použít - blanšírovanou, smaženou, syrovou a kvašenou
- Jaké jsou variace balení s řasou Nori i bez, netradiční veganské a raw rolky
- Nejlepší omáčky, dipy a kondimenty pro suši všech chutí
Můžete se těšit na:
- Tradiční polévku shoyu bouillon
- 4 variace suši - maki, uramaki, nigiri a temaki
- Ochutnávání z pestré tabule, sdílení nápadů a povídání
A jako bonus:
V pondělí ráno někdy nezbývá čas ubalit luxusní suši rolku a tak je tu pro Vás tip jak vše zjednodušit v 3-minutové variaci ze zbylé rýže.
*součástí kurzu jsou tištěné základní recepty
*pohoštění v kvalitě vegan, makrobio, částečně s rybou.
Těší se na Vás
lektorka Lenka a hostující Patricie
Další zajímavé kurzy
Řečtina z pohodlí domova
Webinář - online ,
Stavíme sny – aneb co vás čeká, když se rozhodnete postavit dům
Kdekoli v ČR ,
Kurz mě obohatil i přesto, že sushi doma připravuji. Mám tedy spoustu inspirace, jak jej připravit jinak - z domácích surovin, s ohledem na roční dobu atd. Kurz mohu jen doporučit.
Skvělé.
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: