Příprava rostlinných pomazánek

8ez83wiun1bbcxd-img-20240717-162627-161.jpeg

Šárka Gottvaldová

Vítám vás na mém profilu! ✨️🌀 Je to přibližně 5 let, co jsem se začala duchovně probouzet. Začalo to vnímáním energií přírody, malováním obrazů s energetickým Více o lektorovi »

76juvdzob1t-vajickova.jpg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Kurz již navštívilo 10 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Chceš přejít na rostlinnou stravu, ale nevíš, co by sis „mazal na chleba“? Nebo už se rostlině stravuješ a pomazánky ti ve tvé stravě chybí? A nebo to je úplně jinak a chceš si prostě jen zpestřit jídelníček?

Navštiv můj kurz přípravy Rostlinných pomazánek! Dozvíš se, jak si připravit „tradiční české“ pomazánky v rostlinném podání. Jednoduše a chutně.

Tento kurz vznikl proto, že já sama jsem hledala alternativy pomazánek a při jejich zkoušení jsem zjistila, že většina z nich mně chutná dokonce víc, než ty klasické.

A proto bych se o tyto recepty ráda podělila i s tebou.

Co na kurzu ochutnáš?

  • Tradiční pomazánky jako česnečku, vajíčkovou bez vajíček a lososovou bez lososa
  • Jemnou paštiku z hlívy
  • Rostlinný tatarák
  • Pomazánku z rozmixovaných ořechů použitých při výrobě ořechového mléka (kurz přípravy rostlinných mlék najdeš na mém profilu taky, odkaz na něj je dole na této stránce)

Co se na kurzu dozvíš?

  • Postupy a recepty k jednotlivým pomazánkám
  • Jedna z pomazánek se dokonce bude připravovat na pánvi, tudíž budeš mít možnost nahlédnout i přímo na proces celkové přípravy

Pro koho je kurz určen?

  • Pro každého, kdo chce ochutnat něco nového a zároveň nemá alergii na sóju, ze které jsou tvořeny první tři pomazánky :)

 

Po skončení kurzu si odneseš materiály s recepty.

Budu se na Tebe těšit! :)

 

 

Doprovodné fotky

  • 81peittdafv-nori.pngjpg

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.