Objevte kouzlo živého jídla - raw food kurz pro začátečníky a zvídavce

Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Pro koho je kurz určen
- pro ty, kdo o raw food dosud nic nevědělli a chtějí se o tom dozvědět
- pro ty, kteří chtějí pochopit filosofii vitariánství a s tím souvisejícího životního stylu
- pro ty, kteří chtějí všech ochutnat a zažít na vlastní jazyk
- pro ty, kteří se chtějí naučit živé jídlo tvořit pro sebe, své blízké i hosty
- pro ty, kteří už tuší, o čem živá strava je a chtějí načerpat inspiraci na nové recepty a tipy
Na co se můžete těšit
- objevíte, jak lahodně chutná zelené smoothie
- řekneme si, které suroviny mají právě sezónu a jak jsou prospěšné pro naše tělo
- odnesete si inspiraci na vydatné svačinky, výživná a chutná hlavní jídla a jejich variace
- připravíme si poctivý raw dort
- probereme vhodný čas a způsob konzumace jídel, vhodné a nevhodné kombinace
- všech 10 jídel připravíme z těch nejlepších dostupných surovin v organic a raw kvalitě
Celý kurz probíhá v plně vybavené vitariánské kuchyni. Vše, co se naučíte, můžete hned po kurzu zařadit do svého jídelníčku! Zároveň budete mít možnost pořídit si přímo na místě ty nejlepší suroviny domů.
Na kurz není třeba se nijak připravovat, na místě budou nachystány všechny pomůcky včetně přehledného manuálu s recepty.
Těšíme se na Vás,
Lucie a Lenka
RAW Therapy s.r.o.
Další zajímavé kurzy

Profesní image
Kate Ziegler
Brno ,

Návrat ke zdravému sebevědomí
Petra Sršňová
Praha ,

Vztahová procházka
Martina Elterlein
Praha ,

Pořádnej kurz meditace
Richard Vrdlovec

Zpívejme si
Ema Máchová
Praha ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne

BRAND JE MRKEV: budování značek prakticky & účelně
Karel Novotny
Ostrava ,

Citlivý řez ovocných stromů, pouze teorie
Honza Kačer
Hradec Králové ,

Jak psát, aby to fakt četli?
Martin Kavka
Praha ,

Smysluplné rozhovory
Michaela Moreira Salgado
Praha ,

Jedlé trvalky v přírodní zahradě
Petra Vodenková
Webinář - online ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: