Lunch&Learn: obědová angličtina
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
O čem je vlastně tento kurz?
Lunch&Learn: obědová angličtina je hodinka anglické konverzace, která spojuje příjemné s užitečným. V obědové pauze si odpočineš, přepneš hlavu na jiné myšlenky, potrénuješ své anglické komunikační schopnosti a zároveň se dobře najíš :)
Koncept kurzu je jednoduchý - přijedu za Tebou do areálu firmy/práce a v Tvojí pauze na oběd budeme v rámci jídla konverzovat v angličtině. Primární zaměření je na konverzaci a zvýšení Tvého komfortu s mluvením v angličtině, ale můžete probrat i gramatické koncepty nebo se třeba i pozastavit nad nějakou problematickou oblastí.
Kurz je přizpůsobený každému účastníkovi na míru - počet účastníků je omezen na 1 (pokud se budete chtít účastnit s více kolegy, budu moc ráda :) - prosím, ozvěte se mi a vypíšu speciální termín).
Jak se na kurz připravit?
Nemusíš se vůbec připravovat. Stačí nechat obavy z chybování doma, vzít 60 minut času, dobrou náladu a chuť na oběd :)
A na závěr něco o lektorce:
"Ahoj, jsem Markét a angličtinu miluju. Nemám sice papírové certifikáty, zato mám zkušenosti z opravdového života. Skoro 6 let jsem pracovala, studovala a žila v USA a angličtinu intenzivně používám od svých 13i let. Na angličtině se mi líbí, jak plyne a zní - proto vedu lekce konverzace online a teď taky na Naučmese. Z vlastních zkušeností vím, že se často zbytečně zasekáváme na představách o dokonalosti a strachu z vlastních chyb - na mých kurzech proto necílím na perfektně složenou větu, ale na schopnost domluvit se a radost z komunikace. Více o mých zkušenostech s angličtinou najdete zde a já se budu těšit na společné setkání na Walk'n'Talk :)"
Další zajímavé kurzy
Adobe Illustrátor a digitální ilustrace
Brno ,
Spím lépe!
Praha ,
Příprava na příjímací zkoušky z matematiky (ZŠ)
Webinář - online ,
Střih videa snadno a rychle (možno i on-line)
Praha ,
První řečnický klub Školy rétoriky
Praha ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: