Kurz vaření: Tříchodová sexy večeře, na kterou sbalíš každou!
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
To poslední, co chceš slyšet při večeři, kterou jsi připravoval a plánoval celou věčnost je ,,po tomhle budu tlustá'', ,,smažený nejím...'', ,,z toho ještě teče krev!''
Základem jsou suroviny.
Na naše recepty budeme používat pouze to, co je v sezóně. Důvod? Dá se snadněji sehnat, chutná mnohem líp než něco, co se vypěstovalo na jiném kontinentě a dozrávalo na lodi, tím pádem jsou ingredience i levnější!
Kuchařské techniky. Možná jsi viděl nějaká jídla na netu, možná jsi nějaká jídla zkusil, ale výsledek nebyl nijak skvělý. Já mám dril z Michelin star restaurací. Naučím tě, jak vařit oragnizovaně, čistě a efektivně. Vysvětlíme si, jak se zachází s nožem, který typ je na co dobrý. A hlavně se zaměříme na prezentaci, protože to je to, čím uděláš první dojem.
Co budeme vařit?
Jako předkrm si uděláme Ravioly s dýní a gorgonzolou a mandlemi. Hlavní chod bude Kachní prso, černá čočka, datlové pyré, čekanka. Závěrem si uděláme citrónový krém, levandulový meringue a bílá čokoláda.
Odejdete s knížkou receptů a znalostmi a inspirací pro uvaření sexy večeře!
Délka kurzu je cca 3 hodiny.
Další zajímavé kurzy
Kurz fotografování pro začátečníky
Vsetín ,
Příprava na pracovní pohovor v češtině nebo angličtině
Ostrava ,
Řezba z kosti
Praha ,
Exceluj v Excelu 1 - Začínáme
Praha ,
Střih videa snadno a rychle (možno i on-line)
Praha ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne
Autentický a přirozený projev - Masterclass video
FIREWALKING - chůze po žhavém uhlí
Praha ,
Řezbářský kurz aneb Velká radost z malého kousku dřeva
Brno ,
Jak na obsah jako profesionální kreativci
Praha ,
Citlivý řez ovocných stromů, pouze teorie
Praha ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: