Jak podnikat v gastru?
Kurz je individuální
Kurzu se již zúčastnili
-
Michaela
Navazující individuální webinář na předchozí webinář: Podnikání v gastru.
Sáhneme do našich zkušeností a poradíme s vaším podnikáním v gastronomii, případně nasměrujeme a předáme kontakt na profíka, který vám na míru sestaví HACCP apod.
Jsme Jana a David a v roce 2013 jsme naprosto "po hlavě" a bez jakékoliv zkušenosti v gastronomii skočili do podnikání v této oblasti a začali pod značkou Naše kaše vyrábět zdravé kaše a pomazánky.
Moc dobře tedy víme, jak je těžké se na začátku ve vodách potravinové výroby zorientovat, když člověk kolikrát vůbec netuší, jaké papíry a razítka potřebuje a už vůbec kam pro ně vyrazit.
Ušli jsme velký kus cesty a nasbírali mnoho cenných zkušeností. Nedávno jsme vybudovali na kraji Prahy vlastní provozovnu, kterou nabízíme ke sdílení.
Dopátrávání se veškerých informací nám ale zabralo mnohem víc času než bylo nutné. Kolikrát jsme si na začátku říkali, jak by bylo skvělé, kdyby existovalo nějaké “telefonní číslo” nebo “kouzelná přepážka”, kde by nám všechny základní informace o tom CO a JAK shrnuli dohromady. Toho času, co by nám to ušetřilo!
A proto jsem vytvořili tento webinář, abyste vy bloudit nemuseli. Vy se budete ptát a my vám poradíme a pokud si nebudeme jistí, tak vás nasměrujeme na nějakého profíka.
My máme zkušenosti s výrobou čerstvých i trvanlivých potravin, bezlepkovou i veganskou výrobou a také s bio certifikací. Taky jsme dlouho hledali provozovnu, stěhovali se a nakonec vybudovali vlastní. Také víme, co má být na etiketě, jak testovat trvanlivost, a nedáme dopustit na HACCP - to byly naše nejlépe investované peníze. A tak dále... témat je mnoho.
Věnujeme vám hodinu našeho času a mnoho našich zkušeností. Ze zkušenosti víme, že po tomto online setkání vás napadnou ještě další otázky a tak vám jako bonus věnujeme ještě 15 minut navíc pro další konzultaci...ideálně s nějakým časovým odstupem. Email na nás budete mít, tak bude vyčkávat na vaše otázky, které vám rádi zodpovíme.
Milníky Naše kaše:
2013: vznikly Naše kaše, vyprodaný stánek na Apetit pikniku
2014: nové produkty: luštěninové pomazánky
2015: reprezentace ČR na Světovém mistrovství světa ve vaření kaše
2016: snídaňová novinka: horká čerstvá kaše na farmářských trzích
2017: Naše hustý kaše, kuchařka
2018: příprava a rekonstrukce nové provozovny
2019: Certifikace BIO výroby, skleněné vratné obaly
2020: nové produkty: jedinečné pečené granoly a kaše Hrnečku, vař!
Jak jsme budovali provozovnu?
Abychom na tuto zkušenost nikdy nezapomněli (cha cha) a naše zkušenosti mohly pomoci třeba vám, tak jsme natočili několik videí na YouTube a to máme pro vás zdarma.
Ať se vám v podnikání daří, přejí Jana a David
Další zajímavé kurzy
Škola designu Canva: Pokročilé techniky
Praha ,
Týmová retrospektiva
Praha ,
Jak na pojištění
Excelové vychytávky
Grafika pro negrafiky aneb když grafik nemá čas
Webinář - online ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne
Autentický a přirozený projev - Masterclass video
FIREWALKING - chůze po žhavém uhlí
Praha ,
Řezbářský kurz aneb Velká radost z malého kousku dřeva
Brno ,
Jak na obsah jako profesionální kreativci
Praha ,
Citlivý řez ovocných stromů, pouze teorie
Praha ,
Po všech stránkách doporučuji.
Reakce lektora: Moc děkuji, jsem rád, že jsem mohl pomoci.
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: