Jak na odpalované těsto

Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Co se na kurzu naučíte?
Na kurzu se naučíme výrobu odpalovaného těsta, které je považováno již za vyšší level cukrařiny.
Z těsta pak vyrobíme dva druhy francouzských sladkostí - eclair a chou ( včetně křupavé krusty), naučíme se tři druhy jednoduchých krémů a zdobení eclairs.
Po absolvování kurzu dostanete recepty jak na odpalované těsto, tak na krémy.
Komu je kurz určen?
Kurz je vhodný absolutně pro každého - ač se těsto zdá být složité, při správném postupu a správném receptu na něm absolutně nic není.
Další zajímavé kurzy

Malování na hedvábí I. - začátečníci
Jana Džejn Novotná
Kdekoli v ČR ,

Jak na databáze v MS Access - krok za krokem
Karel Kohout

Keramická mozaika - kurz s rozbíjením nádobí
Marie Bezuchová
Rousínov ,

Citlivost jako dar: raduj se ze své empatie
Tomáš Vyhlídal
Praha ,

VĚDOMÝ DECH - zbav se stresu a úzkosti
Eva Růžičková
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne

BRAND JE MRKEV: budování značek prakticky & účelně
Karel Novotny
Ostrava ,

Citlivý řez ovocných stromů, pouze teorie
Honza Kačer
Hradec Králové ,

Jak psát, aby to fakt četli?
Martin Kavka
Praha ,

Smysluplné rozhovory
Michaela Moreira Salgado
Praha ,

Jedlé trvalky v přírodní zahradě
Petra Vodenková
Webinář - online ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: