Jak na G Suite - II. Google Disk a bezpapírová kancelář
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Kurz je odlehčenou, dvoudílnou verzí mého celodenního školení a je vhodný jak pro úplné začátečníky, tak i pro pokročilejší uživatele. Ne každý se může uvolnit na celý den a tak jsem se rozhodl vyhovět žádostem o "normální termín". Toto je 2. část, věnovaná Google Disku a kancelářským aplikacím. Kurz probíhá formou workshopu, takže si všechno hned vyzkoušíme. Vše můžete začít hned používat. Budeme se věnovat primárně webovému prostředí, ale podíváme se i na mobilní aplikace.
Co si vzít sebou
- Vlastní notebook (v případě potřeby mohu zapůjčit Chromebook)
- Pokud máte rádi poznámky na papíře, tak i něco na poznámky
- Dobrou náladu :-)
Co si odnesete
- Ještě jednou něco o tom jak to vlastně v to cloudu funguje a že Google Disk není jen úložiště
- Uživatelské prostředí Google Disku a jak najít za pár vteřin cokoliv
- Základy automatizace a propojení s Gmailem a ostatními aplikacemi
- Dokumenty, tabulky, poznámky a jak na koexistenci s MS Office
- Sdílení namísto přeposílání a online spolupráce v reálném čase
- Google Disk jako platforma a nejlepší aplikace třetích stran
Proč já?
Profesionálně se věnuji uživatelské podpoře a poradenství. Službu G Suite (dříve Google Apps) používám a pomáhám zavádět, spravovat a školím u klientů od jejích začátků. Jsem autorizovaným partnerem firmy Google.
Budu těšit na setkání! :-)
Další zajímavé kurzy
Google Analytics a Výkonnostní marketing
Praha ,
Snadno zdravě: Individuální konzultace
Praha ,
Úvod do jazyka Python pro datovou vědu
Výborná paměť = výborné výsledky
Zbavte se trémy: komunikační a prezentační a trénink
Webinář - online ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne
Točení na hrnčířském kruhu
Praha ,
Módní workshop; Sama sobě stylistkou
Praha ,
Citlivý řez ovocných stromů, pouze teorie
Praha ,
Módní workshop; Kapsulový šatník
Klatovy ,
Smysluplné rozhovory
Praha ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: