Jak a čím sladit?

86c03muyclfmhmd-sladidla-cukry-nahrady-737x415.jpeg

Kurz teď nemá vypsaný termín

Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.

Co se dozvíte na kurzu?

Je opravdu lepší tmavý třtinový cukr než bílý řepný cukr?
Xylitol, je to chemické umělé sladidlo?

Čekankový sirup je opravdu tak skvělý nebo je nyní jen moderní?


Jaké je ideální slazení pro diabetiky? Cukr, fruktóza, xylitol, agáve sirup, čekankový sirup? A proč?
Kdo se v tom má vyznat? Také máte pocit, že když stojíte před regálem sirupů, nevíte, který máte vyzkoušet dříve?
A hlavně jestli vám bude chutnat. Jestli vůbec bude sladit?

Natož který z cukrů se hodí na vaření, pečení sladkých dobrot, pro diabetiky nebo třeba pro člověka, který chce zhubnout.

Jaké sladidlo je vhodné na pečení, do marmelád, která jsou termostabilní, jaký mají efekt na organismus člověka. Jestli zvyšují cukr v krvi.


Myslíte si, že existuje sladidlo, které nekazí zuby?


Toto všechno se jednoduše a stručně dozvíte z mého kurzu. Ukážeme si konkrétní výrobky, které seženete na našem trhu. Řekneme si stručně jejich složení, sladivost, vhodnost do pečení.

Mrkneme i na chytáky, jak se marketingově snaží výrobce prodat výrobek, který opravdu není vhodný na slazení ani běžné používání.
Proč i u cukrů je důležité číst složení.


Probereme vše interaktivní a zábavnou formou a při osobním setkání vás bude čekat i ochutnávka.

Pro koho je kurz určen?

  • pro všechny, kteří si chtějí udělat pořádek v tom, co je pro ně nejlepší
  • pro začátečníky ve výživě
  • pro pokročilé znalce pro utřídění myšlenek a faktů
  • pro ty, kdo si nechtějí domů kupovat něco, co jim tam bude jen zbytečně ležet

 

Co s sebou?

fotky nebo názvy výrobků, které používáte na slazení doma

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.