Gastronomický mini kurz - základní dovednosti obsluhy

Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Délka:
v počtu 6 osob postačí 2x 5 hodin (max. počet 9 osob)
Termín:
je vždy individuální a variabilní
Komu je určen:
nejen studentům SŠ a VŠ, kteří plánují brigády v provozech společného stravování.
Obsah:
- Základní informace o gastronomických zařízeních,
- teorie a hlavně praxe v podávání pokrmů a nápojů, etiketa stolování,
- základy barmanských dovedností a receptury drinků,
- zbožíznalství = základní informace o nápojích a surovinách,
- hygienické předpisy,
- psychologie v komunikaci s hostem,
- přehledná skripta - Základní dovednosti a znalosti obsluhy v provozech společného stravování; Mgr. Michal Snopek; 2015.
Aktiva kurzu:
- Účastník obdrží CERTIFIKÁT v českém a anglickém jazyce,
- přátelská, zábavná a přitom profesionální forma předávání znalostí a zkušeností,
- lektor má 20-ti letou praxi v pohostinství a zároveň je aktivní pedagog,
- kurz je pořádán přímo v jedné z nejlepších brněnských restaurací.
Další zajímavé kurzy

Kreativní vázání šátků
Iva Fukalová
Praha ,

Webináře, streaming videa online, videokonference - začněte ještě dnes (možno i on-line)
Josef Mašek
Praha ,

Facepainting - malování na obličej
Marie Brogowski
Šternberk ,

Vědomé těhotenství, přirozený porod
Jana Mašková
Webinář - online ,

Dětská jóga - celodenní kurz
Daniela Majtnerová
Webinář - online ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne

BRAND JE MRKEV: budování značek prakticky & účelně
Karel Novotny
Ostrava ,

Citlivý řez ovocných stromů, pouze teorie
Honza Kačer
Hradec Králové ,

Jak psát, aby to fakt četli?
Martin Kavka
Praha ,

Smysluplné rozhovory
Michaela Moreira Salgado
Praha ,

Jedlé trvalky v přírodní zahradě
Petra Vodenková
Webinář - online ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: