Fotoworkshop "Mezi Kelty"
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
Celovíkendový fotografický workshop zaměřený na focení krajiny a portréty vedený fotografem Jaroslavem Bouzkem a publicistou Jiřím Kalátem, který se uskuteční v keltské skanzenu v unikátní krajině Země Keltů.
Datum konání:
13.9. - 15.9. 2019
Program
Pátek 13.9.:
17:00 - 17:30 - Příjezde do skanzenu Země Keltů
17:30 - 18:30 - Přivítání účastníků, seznámení s provozem skanzenu, ubytování
18:30 - 19:00 - Seznámení s programem workshopu aneb co budeme dělat a proč
19:00 - 20:00 - Večeře
20:00 - 22:00 - Diskuse nad vzorovými snímky (případně snímky dovezené účastníky)
Sobota 14.9.:
dle času východu slunce - Snídaně
dle času východu slunce - Fotografování východu slunce + fotografování ve zlaté hodince (krajina, detail v krajině)
Volno na dospání
11:30 - 12:30 - Oběd
13:00 - 15:00 - Hodnocení pořízených fotografií + blok teorie
15:00 - 17:00 - Fotografování ve skanzenu (portrét, reportáž)
dle času západu slunce - Podvečerní fotografování zlatá hodinka + západ slunce (krajina, detail v krajině)
Keltská bašta - hostina a večerní posezení u ohně
Neděle 15.9.:
8:30 - 9:30 - Snídaně
9:30 - 11:00 - Fotografování ve skanzenu (reportáž, minimalistická fotografie, tvůrčí fotografie)
11:00 - 12:00 - Hodnocení snímků z předchozího dne + blok teorie
12:00 - 13:00 - Oběd
13:00 - 15:00 - Základní úpravy fotografií
Strava: Jídlo a nealkoholické nápoje jsou v ceně kurzu, k dispozici bude k zakoupení pivo a medovina.
Ubytování: Spaní je zajištěné ve správní budově skanzenu, karimatky a spacáky prosím sebou.
Kurz je vhodný pro začátečníky a mírně pokročilé fotografy.
Další zajímavé kurzy
Individuální Apple školení a poradenství
Praha ,
Zkrocení diáře: efektivní plánování času
Brno ,
Kaj džas, more? (Minikurz romštiny)
Praha ,
26 hodinový den! + extra 2 hodiny navíc na dělání toho po čem toužíte
Webinář - online ,
Re-Design - Renovace nábytku
Praha ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: