Antioxidanty proti stárnutí
Kurz teď nemá vypsaný termín
Nech nám svůj e-mail – dáš tak lektorovi podnět k vypsání nového termínu. Jakmile jej vypíše, dáme ti obratem vědět.
V tomto kurzu se budu věnovat převážně tomu, jaká strava nám pomůže co nejdéle oddálit problémy spojené se stárnutím. Jaké živiny potřebuje organismus a ze kterých potravin je máme přijímat, abychom měli dostatek výživy pro svaly, kosti a klouby? Jak sestavit jídelníček, který nám pomůže, abychom se udrželi v kondici a cítili se mladí i v době, kdy ostatní pomýšlejí na důchod a berou několik různých léků? V čem jsou obsažené antioxidanty, které jsou nejlepší prevencí proti vzniku rakoviny a proti stárnutí jednotlivých buněk? Jaké konkrétní potraviny nám pomáhají v naší snaze udržet tělo zdravé a mladé? A jak pomoci pokožce, aby dál produkovala kolagen, díky kterému zůstává pružná a hebká? To vše se dozvíte na tomto minikurzu!
V kurzu o délce 90 minut se zaměříme na tato témata:
-
základy racionální stravy se zaměřením na prevenci problémů spojených se stárnutím
-
antioxidanty - jednotlivé druhy antioxidantů, jejich funkce v organismu
-
potraviny, ve kterých se antioxidanty nacházejí
-
kolagen a výživa pro mladistvou pokožku
U všech probíraných témat bude kladen důraz na praktické využití získaných vědomostí.
Na konci kurzu bude prostor pro vaše dotazy.
Každý účastník obdrží písemné materiály s přehledem probíraných témat.
Pokud Vás téma zaujalo, přihlašte se na můj kurz.
Další zajímavé kurzy
Jak plně využít svůj telefon či tablet s Androidem nebo iOS?
Kdekoli v ČR ,
Do Indie v pohodě aneb realita o Indii
Kdekoli v ČR ,
Jak se jedná s investorem
Praha ,
Jak se stát mediátorem?
Webinář - online ,
Hlasem k sobě: síla více-hlasu
Praha ,
Nejoblíbenější kurzy tohoto týdne
Módní workshop; Sama sobě stylistkou
Praha ,
Čtvrtletní dálkový kurz tvůrčího psaní – začátečníci
Webinář - online ,
Pryč s brýlemi - vezměte své oči na procházku a brýle můžete zahodit
Praha ,
Jak na obsah jako profesionální kreativci
Praha ,
Smysluplné rozhovory
Brno ,
Odpovídáš či reaguješ na tento komentář: