Volný termín je 29. 6.
Technika latte art
Chcete znát tajemství techniky latte art, díky které vám baristé nakreslí do cappuccina obrázek medvídka, srdíčko nebo tulipán? Naučte se, jak správně našlehat mikropěnu a zdobit mléčné nápoje i na vašem přístroji doma.
Jak si upéct chleba z kvásku s Janou Berkovu
Je to snadné, když víte jak. Na přednáškovém kurzu se dozvíte vše důležité a osvědčené z mé 12leté praxe.
Čajová revoluce
Čajová revoluce je změna přístupu k čajům: z pasivního kupujícího se stane aktivní experimentátor. Příprava čaje je pak uměleckým zážitkem, hrou s barvami, vůněmi a chutěmi.
Volný termín je 29. 6.
Technika latte art
Chcete znát tajemství techniky latte art, díky které vám baristé nakreslí do cappuccina obrázek medvídka, srdíčko nebo tulipán? Naučte se, jak správně našlehat mikropěnu a zdobit mléčné nápoje i na vašem přístroji doma.
Dostupný jako individuální
Jak na zdobení perníčků
Miluješ pečení perníčků, ale zdobení Tě pořád trochu zlobí? Tak s tím je konec. Na workshopu Tě naučím, jak si jednoduše vyrobit dokonalou perníkovou polevu, se kterou je zdobení perníčků radost!
Degustace olivových olejů a dalších italských delikates
Zažili jste někdy na vlastní kůži degustaci extrapanenských olivových olejů? Že ne? My ano, a nezůstalo jen u olejů!
Kváskový chléb poctivě a s láskou
Daruješ-li člověku krajíc chleba, nakrmíš ho na jeden den, naučíš-li ho chleba péct, dáš mu jídlo na celý život. Zážitkový kurz s jasným cílem.
Technika latte art
Chcete znát tajemství techniky latte art, díky které vám baristé nakreslí do cappuccina obrázek medvídka, srdíčko nebo tulipán? Naučte se, jak správně našlehat mikropěnu a zdobit mléčné nápoje i na vašem přístroji doma.
Nauč se makronky
Tajemství skvělých makronek existuje a já tak trochu rebelsky tvrdím, že makronky nejsou až tak velká věda. :-)
Kváskový chléb poctivě a s láskou
Daruješ-li člověku krajíc chleba, nakrmíš ho na jeden den, naučíš-li ho chleba péct, dáš mu jídlo na celý život. Zážitkový kurz s jasným cílem.
Technika latte art
Chcete znát tajemství techniky latte art, díky které vám baristé nakreslí do cappuccina obrázek medvídka, srdíčko nebo tulipán? Naučte se, jak správně našlehat mikropěnu a zdobit mléčné nápoje i na vašem přístroji doma.
Základy indického vaření aneb zdravotní aspekty indického stravování
Indická kuchyně dokáže být nejen kořeněná. Přijďte i ti, co dáváte přednost nekořeněným jídlům. Stoupenci zdravé výživy...i pro Vás je kurz určen. Přijďte se něco nového dozvědět, naučit, dobře se najíst...