Kurz makronek francouzskou metodou

4cg2vsr4375rx4l-69dfd5df-108e-4358-8637-fea40063288b-1-201-a.jpeg

Kateřina Fialová

"Dříve manažerka z Prahy, dnes jihočeská královna dortů", tak tohle o mne napsali v časopisu Apetit v roce 2017. A vlastně měli zčásti pravdu, jen nepeču pouze Více o lektorovi »

4cg2vsr4375rx4l-69dfd5df-108e-4358-8637-fea40063288b-1-201-a.jpeg

Kateřina Fialová

"Dříve manažerka z Prahy, dnes jihočeská královna dortů", tak tohle o mne napsali v časopisu Apetit v roce 2017. A vlastně měli zčásti pravdu, jen nepeču pouze Více o lektorovi »

4cg2vsr4375rx4l-69dfd5df-108e-4358-8637-fea40063288b-1-201-a.jpeg

Kateřina Fialová

"Dříve manažerka z Prahy, dnes jihočeská královna dortů", tak tohle o mne napsali v časopisu Apetit v roce 2017. A vlastně měli zčásti pravdu, jen nepeču pouze Více o lektorovi »

795ngufet1725c4-4f2fd84e-1ea5-4c19-af51-6eb05312e0dd.jpg
Hoštice u Volyně 49, Hoštice (mapa)

Termín je dostatečně naplněn – kurz proběhne, hurá!

Zbývá 5 míst

Přihlášení účastníci

Hoštice u Volyně 49, Hoštice (mapa)

už jen jeden účastník a kurz se uskuteční

Zbývá 6 míst

Nevyhovuje ti vypsaný termín?

Nech nám svůj e-mail – dáme ti obratem vědět, jakmile lektor vypíše další nové termíny.

Kurz již navštívilo 95 spokojených účastníků. Prohlédni si zpětnou vazbu ⇣

Chcete se naučit péct tuto delikátní cukrovinku, strávit příjemné odpoledne nebo se jen tak pobavit s jinými pekařskými nadšenci? Pak se k nám přidejte a přijeďte na kurz pečení makronek francouzskou metodou.

Péct budeme v útulné kuchyni jihočeské chalupy s výhledem na Boubín, přímo ve filmových Hošticích. Domácí prostředí je podle mne důležité, aby bylo možné nabité zkušenosti aplikovat ve Vaší vlastní kuchyni.

Každý účastník získá certifikát o absolvování kurzu. S sebou si odnesete i vlastnoručně vyrobené makronky. V ceně kurzu je veškerý materiál, zapůjčení pomůcek a občerstvení. Kurz je možno darovat i formou dárkového poukazu, případně domluvit individuální kurz v jiném termínu.

Na kurz si s sebou prosím vezměte pohodlné oblečení, domácí obuv a dobrou náladu. 

Základní osnova kurzu:

  • nejprve něco z teorie (rozdíl mezi pečením italskou a francouzskou metodou), Vaše zkušenosti, event. úskalí, jaké s makronkami máte, vše doplněné ochutnávkou makronek a dobrou kávou či čajem
  • výroba náplně
  • samotné pečení makronek francouzskou metodou
  • čekání, jak to dopadne :-)
  • plnění makronek, přesun do Vašich krabiček
  • předání certifikátů a společné foto

Ráda Vás pozvu na další kurzy, zejména moderních dezertů a dortů. Od základu pečení až po elegantní zdobení. 

Těším se moc na Vás, Katka

Víš, že Kateřina vede také tyto kurzy?

Víš, že Kateřina vede také tyto kurzy?

Víš, že Kateřina vede také tyto kurzy?

Odebírej náš newsletter

Posíláme tipy na nové kurzy, zajímavé a přínosné články. Informujeme o dění a vývoji projektu Naučmese.